Cine este Alexa Dragu de la Vocea României - trauma prin care a trecut la vârsta de 14 ani

Publicat pe

Alexa Dragu de la Vocea României are o poveste interesantă de viață, deși se află încă la o vârstă destul de fragedă. Concurenta face parte din echipa Irinei Rimes și își dorește să câștige. Încă de când a urcat pe scena de la Vocea României, Alexa Dragu a cucerit publicul cu vocea ei.

Alexa Dragu are 17 ani și s-a născut în București, însă la vârsta de 14 ani s-a mutat în Bistrița, acolo unde locuiește împreună cu familia ei. Muzica i-a plăcut încă de când era mică, pentru mama ei a cumpărat un pian pentru fratele ei. La 14 ani, Alexa Dragu a cântat pentru prima dată în fața unui public numeros, însă tot atunci s-a ales cu o traumă legată de scenă. Concurenta de la Vocea României s-a speriat de mulțimea de oameni care era în fața ei, iar de atunci i-a fost foarte greu să mai urce pe scenă și a vrut să uite de acest domeniu.

Concurenta de la Vocea României a reușit să treacă peste trac, iar ăsta consideră cel mai important moment pe plan profesional. Încrederea pe care a căpătat-o atunci când este pe scenă i-a adus multe proiecte și multe concerte. Momentan, Alexa Dragu cântă în trupa Big Dima Band, de la Conservator.

Ca orice concurent, Alexa Dragu ar fi foarte fericită să câștige Vocea României, însă se simte câștigată și pentru că a reușit să ajungă atât de departe în concurs.

Citește și: Irina Rimes nu se simte confortabil în postura de jurat la Vocea României: 'E ciudat!' / EXCLUSIV

Citește și: Irina Rimes și Maia Morgenstern, pe aceeași scenă. Artista a lansat cartea-album „COSMOS'

FOTO: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter