Cine este Amarah, femeia transgender care face furori pe TikTok. Cum arăta când era băiat: „Mama m-a susținut”

Publicat pe

Cine este Amarah, femeia transgender. Tânăra face furori pe TikTok, acolo unde și-a strâns deja o comunitate de peste 150.000 de urmăritori și peste un milion și jumătate de like-uri. Bruneta are o poveste de viață impresionantă, iar asta pentru că s-a născut băiat, dar a simțit mereu că vrea să-și îmbrățișeze partea feminină. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Amarah Chiraș este noua senzație pe rețelele sociale. Vedeta are un număr impresionant de urmăritori în mediul online și vrea să-și transmită mai departe povestea. Bruneta s-a născut băiat, însă a simțit încă din adolescență că nu este în corpul potrivit. Amarah și-a împlinit visul, acela de a deveni femeie, dar și un model pentru toți cei care fac parte din comunitatea LGBTQ. 

Cine este Amarah, femeia transgender care face furori pe TikTok. Cum arăta când era băiat: „Mama m-a susținut'Cine este Amarah, femeia transgender care face furori pe TikTok. Cum arăta când era băiat: „Mama m-a susținut'

Bruneta face senzație pe TikTok, acolo unde a adunat peste 150.000 de urmăritori și a strâns peste un milion și jumătate de like-uri. Începuturile transformării ei nu au fost ușoare, însă cea care i-a fost mereu alături și i-a acordat încredere este chiar mama sa. 

Citește și: Motivul pentru care Olena Zelenska s-a separat de Volodimir Zelenski, când a început războiul:”A fost prima dată când am plâns”

Citește și: CRBL se mută înapoi în România, după ce a locuit 6 ani în Spania:”Am proiecte”

Citește și: Cum arată Rita Mureșan, după ce a reușit să slăbească enorm, din nou:„Prin suferință'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fratele Laurei Cosoi.Tânărul a împlinit 18 ani

Cine este Amarah, femeia transgender care face furori pe TikTok

Amarah Chiraș este o tânără virală pe rețelele sociale. Bruneta cu trupul ca tras prin inel a adunat o comunitate impresionantă de fani, care o apreciază așa cum este. Influencerița s-a născut băiat, dar a simțit încă din adolescență că nu este în corpul potrivit. Într-un interviu pentru Wowbiz, Amarah a povestit cine a sprijinit-o în tot acest proces de schimbare, dar și ce sfaturi are pentru alți oameni care vor să devină transgenderi. 

Cred că am fost mereu feminină și am încercat să îmi îmbrățișez partea feminină, cred că în perioada pubertății am realizat că nu sunt în corpul potrivit. Mama mea știa de mine și cum sunt eu ca persoană. M-a susținut și a încercat să mă înțeleagă în totalitate. Ceilalți membrii ai familiei nu m-au susținut și nu au încercat să îmi înțeleagă transexualismusul, a explicat ea. 

Mereu trec prin episoade rasiste doar pentru că sunt femeie trans, parcă sunt obișnuită cu ura oamenilor. Este un drum greu, trist și au nevoie (n.r. cei care vor să-și schimbe identitatea de gen) de susținere morală pentru că acest drum e dificil de parcurs. Se vor pierde oameni, încrederea în sine și aprecierea față de ei înșiși. Tratamentul hormonal, cât și operațiile, în alte tari europene, sunt plătite de Casa de asigurări, a mai explicat Amarah. 

Recent, bruneta a făcut un live pe Tik-Tok cu Bianca Drăgușanu, în timpul căreia diva a ajutat-o să strângă mai mulți bani pentru operațiile pe care urmează să le realizeze. 

Bianca e cea mai tare femeie ever! Feminitatea ei și maniera ei business woman sunt geniale! La fel primește și ea hate-ul pe care îl primesc și eu online, mi-a plăcut maniera ei în care a ignorat această ură și a mers pe un drum drept, a mai spus Amarah pentru sursa citată anterior. 

Bruneta a mai povestit că suferă de disforie de corp: Niciodată nu mă voi simți 100% femeie până nu văd schimbarea necesară la mine ca să mă pot simți frumoasă, a fost mesajul ei. 

Sursă foto: Instagram, TikTok

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă