Cine este Ame Călin, concurenta în emisiunea Ferma de la ProTV? A terminat Facultatea de Medicină, inima ei bate pentru Zumba

Publicat pe

Ame Călin este concurentă la Ferma, emisiunea difuzată la ProTV. Tânăra este pasionată de Zumba și își dorește să câștige marele premiu. Ame Călin vrea să demonstreze că este independentă și că poate rezista în orice condiții.

Concurenta de la Ferma a terminat Facultatea de Medicină, dar drumul ei este cu totul altul. Este pasionată de Zumba, iar acesta este jobul care o face cu adevărat fericită.  Imi doresc să-mi descopar limitele și sa devin mai independenta. Zumba înseamnă un stil de viață. Eu trăiesc pentru dans , este un job care mă face cu adevarat fericită și mă încarcă cu energie pozitivă.', a declarat Ame Călin.

Ame Călin s-a înscris la emisiune, pentru a demonstra tuturor că poate rezista în orice condiții și poate depăși orice provocare. Pentru mine, Ferma este o oportunitate prin care să demonstrez că sunt independentă și că pot să îmi urmez inima și visurile', a mai spus concurenta.

Deși a absolvit Facultatea de Medicină, inima ei bate pentru Zumba. Își dorește să fie presenter în Zumba. Aceasta este pasiunea ei cu adevărat, care îi scoate în evidență toate calitățile. Familia și-ar dori pentru ea un viitor mai sigur, dar toți cei apropiați își doresc ca ea să fie fericită. La Ferma, își propune să le arate părinților că este responsabilă, puternică și că poate face pasul pentru a se muta singură.

Citește și: Cătălin Moroșanu, noul concurent Ferma, a avut o adolescență nebună: 'La 18 ani am fugit de acasă'

Citește și: Cine e Marius Crăciun, concurent în emisiunea 'Ferma' de la Pro TV? Nu are amintiri plăcute din copilărie

FOTO: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter