Cine este Ana Porgras, noua concurentă din echipa Faimoșilor, la Survivor

Publicat pe

Cines este Ana Porgras este noua concurentă din echipa Faimoșilor, de la Survivor? Ea se alătură echipei Faimoșilor, după ce inițial a fost înlocuită în competiție de Elena Marin, din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a întâmpinat fosta gimnastă. Acum este pregatită să înfrunte obstacolele din jungla Dominicană alături de echipa roșie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ana Porgras a fost una dintre gimnastele care au adus medalii importante pentru România la marile competiții internaționale. Acum, tânăra s-a retras din activitatea sportivă, așa că s-a reprofilat și a devenit manichiuristă.

Tânăra de 27 de ani este pregătită acum să înfrunte jungla din Republica Dominicană, pentru a demonstra că și femeile pot supraviețui în condiții greu de imaginat, la Survivor.

„Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor.

Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic.Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor', a declarat Ana Porgras.

Cine este Ana Porgras, noua concurentă din echipa Faimoșilor, la SurvivorCine este Ana Porgras, noua concurentă din echipa Faimoșilor, la Survivor

Ana Porgras s-a alăturat echipei Faimoșilor, la Survivor România, iar concurenta a apărut deja în promo-ul emisiunii de joi. Gimnasta are acum șansa să întărească echipa Faimoșilor, mai ales că băieții s-au plâns că fetele din echipă sunt slabe pe traseu și că nu aduc puncte.

De ce s-a retras Ana Porgras, concurentă Survivor, din gimnastică

Ana Porgras este medaliată cu aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010 de la Rotterdam. În același an, Ana Porgras căștigă medalia de bronz cu echipa la Campionatele Europene de la Birmingham. De asemenea, la Campionatul Mondial de Gimnastică din anul 2009, Ana Porras a fost medaliată cu bronz la paralele inegale.


Ana Porgras era, atunci când s-a retras, una dintre cele mai importante sportive din lotul condus de cuplul celebru de antrenori, datorită performanțelor sale extraodinare în anii pre Olimpiada de la Londra.

Dar, spre surprinderea tuturor, Ana avea să își abandoneze visurile. 

Citește și: Cătălin Moroșanu, scos din sărite de Alexandra Stan, la Survivor:'Femeie, vrei să mori?'

Citește și: Oana Roman, reacție neașteptată la 3 săptămâni de la despărțirea de Marius Elisei:„Dacă mai primesc…’

Citește și: Cine este Costi Ioniță, de la Survivor:„E momentul să fac armata’

Citește și: Secretarul de stat Raed Arafat s-a vaccinat anti-COVID-19:’Este un gest de normalitate’

„Simțeam că nu mai pot fizic, îmi era greu după atâtea accidentări să o iau iarăși de la cap. Nu mai puteam merge înainte!’, explica Ana la vremea aceea. Momentul care a contribuit decisiv la alegerea ei a fost ultima accidentare suferită în decembrie 2011, fractură la cotul mâinii stângi.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter