Cine este Ana Porgras de la Survivor All Stars. E fostă gimnastă recunoscută pe plan internațional

Publicat pe .

Cine este Ana Porgras de la Survivor. Odată cu Survivor All Stars, cel mai așteptat sezon al emisiunii, telespectatorii au revăzut-o și pe Ana Porgras, după ce a acceptat să facă parte din nou din proiectul filmat în Republica Dominicană. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ana Porgras de la Survivor All Stars. Ana Porgras se numără printre concurenții de la Survivor All Stars. Aceasta a făcut parte prima dată din concurs în 2020, în echipa Războinicilor, atunci când emisiunea era difuzată la Kanal D. Acum, show-ul este difuzat la PRO TV și pune la bătaie un premiu uriaș pentru marele câștigător. La fel ca restul concurenților, și Ana Porgras speră să câștige de această dată.

407655-ana-porgras407655-ana-porgras

Citește și: Irina Margareta Nistor, după ce a văzut cum joacă Eva Măruță în filmul „Tati part-time”: „Inițial m-am gândit că este o lovitură de marketing. Am constatat că are talent. Sper să nu se oprească…”

Citește și: Anca Țurcașiu, pictorial sexy în revista VIVA! Artista arată senzațional la 53 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce vedetă a fost înlocuită Andreea Ibacka în emisiunea Happy Café: „Noua noastră colegă, mămică a trei copii”

Citește și: „Mă doare și pe mine. E un copil foarte timid și…'. Cum o afectează pe Andra valul de critici primit de Eva, după premiera filmului „Tati part-time'

Ana Porgras – Viață personală

Cine este Ana Porgras de la Survivor All Stars. Despre viața personală a Anei Porgras nu se cunosc prea multe, concurenta de la Survivor fiind destul de discretă. Aceasta este brunetă, are părul lung și ochii verzi și se laudă cu o siluetă suplă. Acest lucru poate fi observat în pozele pe care tânăra le postează pe rețelele de socializare, fie la sala de sport sau în diferite ținute sexy.

Ana Porgras are o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele de socializare. Doar pe Instagram, concurenta de la Survivor All Stars are peste 56 de mii de urmăritori.

S-a spus că ar fi avut o relație cu Zanni

Relația dintre Zanni și Ana Porgras a ridicat multe semne de întrebare. Cei doi au făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021. La acea vreme, aceștia păreau destul de apropiați și se susțineau unul pe celălalt, lucru ce i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva e ceva mai mult între ei, până ce o ceartă le-a destabilizat prietenia.

În prezent, cei doi sunt din nou colegi, la Survivor All Stars, iar relația lor pare în continuare la fel de controversată. Ana Porgras a avut, recent, o reacție neașteptată, după ce Alexandra Duli l-a pupat pe Zanni. Momentul a avut loc la scurt timp după ce, într-un videoclip promoțional al Pro TV, Zanni și Ana Porgras au fost surprinși împreună în toiul nopții, în timp ce el o sărută pe gât.

Deși Zanni a susținut în repetate rânduri că între el și Ana Porgras a fost doar o prietenie, acesta a oferit un răspuns surprinzător atunci când un internaut l-a întrebat, mai demult, dacă a văzut-o mai mult decât ca pe o prietenă. Atunci, câștigătorul Survivor 2021 recunoștea că a fost atras de ea.

„Da, uneori. Dar foarte puțin, nu reușeam s-o văd că pe o iubită, dar da… mă atrăgea. Nu maxim, încât să vreau sau să-mi asum ceva cu ea. E o față frumoasă’, declara Zanni despre Ana Porgras.

Ana Porgras – Carieră

Cine este Ana Porgras de la Survivor All Stars. Ana Porgras a fost una dintre gimnastele care au adus medalii importante pentru România la marile competiții internaționale. De câțiva ani, însă, tânăra s-a retras din activitatea sportivă, așa că s-a reprofilat și a devenit manichiuristă.

Ana Porgras a fost medaliată cu aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010 de la Rotterdam. În același an, Ana Porgras căștigă medalia de bronz cu echipa la Campionatele Europene de la Birmingham. De asemenea, la Campionatul Mondial de Gimnastică din anul 2009, Ana Porgras a fost medaliată cu bronz la paralele inegale.

De ce s-a retras Ana Porgras din gimnastică

Cine este Ana Porgras de la Survivor All Stars. Ana Porgras era, atunci când s-a retras, una dintre cele mai importante sportive din lotul condus de cuplul celebru de antrenori, datorită performanțelor sale extraodinare în anii pre Olimpiada de la Londra.

Dar, spre surprinderea tuturor, Ana avea să își abandoneze visurile. 

„Simțeam că nu mai pot fizic, îmi era greu după atâtea accidentări să o iau iarăși de la cap. Nu mai puteam merge înainte!’, explica Ana la vremea aceea. Momentul care a contribuit decisiv la alegerea ei a fost ultima accidentare suferită în decembrie 2011, fractură la cotul mâinii stângi.

Ana Porgras participă la Survivor All Stars

Cine este Ana Porgras de la Survivor All Stars. Chiar dacă s-a retras din lumea gimnasticii, Ana Porgras e în continuare o mare fană a sportului și merge la sală. În prezent, ea participă la Survivor All Stars și e pregătită să dea tot ce are mai bun, cu speranța că va câștiga. Prima dată, ea a făcut parte din acest format în 2020.

„‼️Let the game begin ‼️ Într-un colț al aventurii și al provocărilor se deschide din nou ușa pentru mine la @survivorromania.oficial . După prima experiență care mi-a testat limitele și mi-a schimbat perspectiva asupra vieții, mă pregătesc acum pentru sezonul suprem al luptei și supraviețuirii.

A fost o călătorie dură, dar acum mă întorc mai hotărâtă și mai pregătită. În loc să merg spre necunoscut, știu acum la ce să mă aștept și sunt pregătită să înfrunt provocările cu mai multă înțelepciune și curaj,promit să lupt mai intens pentru a deveni o adevărata supraviețuitoare!

Apreciez susținerea voastră din prima mea călătorie, iar acum, vă invit să fiți alături de mine și în această continuare a aventurii. Sper să simțiți pasiunea și hotărârea mea în fiecare moment. Haideți să începem acest nou capitol împreună!', a transmis Ana Porgras pe contul ei de Instagram.

Maria Chițu – concurentă în ediția 2021

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton