Cine este Anca Neacșu din trupa A.S.I.A. Se află în plin divorț de soțul ei

Publicat pe

Cine este Anca Neacșu din trupa A.S.I.A. A.S.I.A. este una dintre cele mai cunoscute trupe din țara noastră. Piesele lor au fost fredonate de o țară întreagă, iar fanii le-au putut putea vedea pe fete într-un concert aniversar, la Sala Palatului. Una dintre membre este Anca Neacșu, cea care a decis să se retragă din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani. Ce se mai știe despre ea și cu ce se ocupă acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

A.S.I.A. este o formație românească de muzică pop înființată în 8 martie 1999 și desființată în anul 2006. Numele formației constituie un acronim al prenumelor celor patru cântărețe care au alcătuit formația inițială: Anca, Sorana, Irina, Anemona. Piesele lor au fost fredonate de o țară întreagă, iar trupa s-a reunit într-un concert aniversar, la Sala Palatului, în data de 6 martie. Iată cine este Anca Neacșu din trupa A.S.I.A!

Cine este Anca Neacșu din trupa A.S.I.A. Se află în  plin divorț de soțul eiCine este Anca Neacșu din trupa A.S.I.A. Se află în  plin divorț de soțul ei

Cine este Anca Neacșu din trupa A.S.I.A. Una dintre solistele din trupa A.S.I.A. este Anca Neacșu, cea care a decis să se retragă din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani. În 2012, cântăreața s-a căsătorit cu Serkan Yaman, iar timp de șase ani a locuit în Turcia.

Citește și: Anca Neacșu a înaintat din nou actele de divorț, după ce instanța i-a respins cererea: „N-am mai trecut niciodată prin așa ceva'

Citește și: Anca Neacșu s-a mutat în casă nouă, în plin divorț de soțul ei. De ce refuză să-și facă un nou iubit: „Momentan, nici nu mai vreau să aud. Ar fi penibil…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Anghel Damian despre nuntă: „Nu mi se pare ceva extraordinar’/ Regizorul și Theo Rose vor face cununia civilă, în curând

Citește și: Loredana Groza și Mickey Rourke joacă împreună într-un film: „M-am îndrăgostit când l-am văzut…. Imagini cu cei doi

Anca Neacșu – Viață personală

Cine este Anca Neacșu din trupa A.S.I.A. Anca Neașcu s-a născut pe 26 iulie 1978. Artista are părul blond și ochii căprui. În ultimii ani, Anca Neacșu a stat departe de ochii lumii și s-a focusat pe viața personală. Anul trecut, după 10 ani de relație, vedeta anunța, însă, divorțul de soțul ei, Serkan Yaman.

Cei doi s-au căsătorit în 2012 și au locuit pentru o bună vreme în Turcia, țara natală a bărbatului. Apoi s-au mutat în România și au început să facă ‘naveta’ în Turcia, de unde este soțul ei. Lucrurile începuseră să meargă bine pe plan profesional pentru Anca Neacșu și pentru soțul ei. Se pare că odată cu trecerea timpului, relația lor a întâmpinat suișuri și coborâșuri, căci au decis să divorțeze.

„Nu mai locuim împreună de câteva luni. (…) Am făcut (n.r. multe sacrificii). Mă gândesc că …. Părinții sunt cei care suferă, eu sunt ok, chiar mi-am revenit. După 2-3 luni, după ce ne-a părut rău și mie și lui, mi-am revenit. Acum nu știu de ce plâng, și în sală începusem puțin. De emoții, de emoții, pentru că n-am mai trecut niciodată prin așa ceva.’, a spus artista, cu ochii în lacrimi, la acea vreme.

Cum s-au cunoscut Anca Neacșu și Serkan Yaman

Cine este Anca Neacșu din trupa A.S.I.A. Anca Neacșu și Serkan Yaman s-au cunoscut în urmă cu mai bine de zece ani. La momentul respectiv, bărbatul era căsătorit cu o altă femeie. Într-o emisiune de televiziune, vedeta a povestit cum a decurs prima întâlnire cu fostul ei partener.

Ne-am cunoscut în Turcia la o petrecere, s-a băgat în seamă cu mine, m-am lăsat greu așa în general, în viața. A urmat să ne scriem mesaje, e-mailuri, pentru că eram la distanță. A urmat un an de pauză, dar am reluat, a venit în România cu inelul. Eu nu eram de acord, nu m-am gândit. El era însurat, mi-a zis după vreo săptămână, are un copil. Omul chiar era nefericit. Eu îmi începusem cariera solo, eram bine.

Când am primit eu telefonul că ea trimisese e-mailuri peste tot eu îmi căutam rochie de mireasă. Mi-am schimbat viața, mi-a fost greu, la început nu aveam pe nimeni în Turcia, iar când îmi făceam o prietenă ne mutam în oraș. Între timp am început să vorbesc, acum am cetățenie, sunt turcoaică. Am făcut sacrificii mari și când mă enervez îi spun, a meritat, dacă nu plecam în Turcia sigur Dumnezeu îmi dădea altceva. Eu sunt șefa în casă‘, spunea Anca Neacșu.

Anca Neacșu s-a mutat în casă nouă în plin divorț

În plin proces de divorț, Anca Neacșu s-a mutat în casa nouă și îi este bine singură.

Asta da, m-am mutat în casă nouă. Statutul încă nu l-am schimbat. Aștept. Sunt în divorț, încă nu s-a încheiat. Viață nouă, casă nouă, statut nou…„, ne declara Anca.

Nici nu mai vreau să mai aud. În momentul acesta nu mai vreau să mai aud. Eu, care altădată le încurajam pe alte femei: ‘Haideți, că sunteți tinere și frumoase’. Momentan, nici nu mai vreau să aud. Cel puțin în perioada asta nici nu vreau să aud, mai ales că nici nu mi-am încheiat situația. Și ar fi penibil din partea mea„, a mai spus aceasta.

Anca Neacșu, adevărul despre operațiile estetice

Anca Neacșu a rămas neschimbată, iar mulți s-au întrebat dacă nu cumva aceasta a apelat la operațiile estetice. În urmă cu ceva ani, artista mărturisea că nu a trecut pragul medicului estetician.

N-am operații estetice. N-am! Abia în această perioadă am descoperit și eu injecțiile cu acid hialuronic, tratamente la față, pentru riduri, hidratare. Mă întreabă lumea mereu ce operații estetice am, dar nu am. Coafezele îmi bagă mâna în păr și mă întreabă dacă e părul meu sau extensii. Da, e al meu. Buzele sunt ale mele, ochii ai mei, sânii sunt ai mei, fundul e al meu. Dacă e vreodată să-mi fac… de ce nu. Atât timp cât acestea sunt făcute să te ajute și să te facă să te simți tu mai bine, n-am nimic împotrivă', spunea Anca în urmă cu ceva timp.

Anca Neacșu – Carieră

Anca Neacșu a devenit cunoscută ca membra a trupei A.S.I.A. A absolvit Scoala Populara de Arta, secția Canto-Muzica Ușoară și Facultatea de Management, iar după destramarea trupei A.S.I.A. a facut parte dintr-o alta trupă, Ladies.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă