Cine este bărbatul care a bătut-o pe Daniela Crudu. Agresorul este croat și putred de bogat

Publicat pe

Daniela Crudu a trecut în acest weekend, prin clipe de groază, după ce a fost bătută crunt de iubitul ei, bruneta având nevoie de intervenția medicilor. Deși fosta asistentă tv dezvăluise recent că are un nou iubit, ea nu i-a dezvăluit niciodată identitatea. Se pare că cel care a snopit-o în bătaie este croat și putred de bogat.

Cine este bărbatul care a bătut-o pe Daniela Crudu. Agresorul este croat și putred de bogatCine este bărbatul care a bătut-o pe Daniela Crudu. Agresorul este croat și putred de bogat

Potrivit Cancan, agresorul se numește Seco Dubravko și este originar din Croația. Iubitul Danielei Crudu este un bărbat înalt și foarte bogat.  

„Anul trecut, Daniela l-a cunoscut pe Sego Dubravko prin intermediul Mădălinei Pamfile, pentru că iubitul ei și croatul erau prieteni la cataramă. Sego Dubravko are vreo 45 de ani, deține afaceri cu imobiliare și are mai multe apartamente prin Dubai. Conduce un Bentley negru și are o situație financiară foarte bună.

Sergo Dubravko a venit în România de trei ori și avea atât de multă încredere în Daniela, încât i-a încredințat și cifrul seifului cu bani. Erau împreună de un an și până acum nu a lovit-o niciodată. A mai țipat la ea pentru chestii mărunte, dar nimic mai mult. În duminica respectivă, pe fondul băuturii, el a devenit gelos. Nu i-a convenit că veneau tot felul de tipi să se pozeze cu Daniela, ea mai râdea, cum este ea de obicei și de aici a început scandalul și apoi bătaia', au spus, pentru Click!, surse din familia Danielei.

Transportată pe targă la Spitalul Universitar, Danielei i s-a spus că nu are nevoie de internare, însă, la câteva ore, ea a revenit pentru că s-a simțit extrem de rău. La scurt timp a ajuns și un echipaj de la Secția 25 de Poliție din București. Bruneta nu a dorit să depună plângere împotriva partenerului său.

Agresorul ar fi primit interdicție să se apropie la mai puțin de câteva sute de metri de vedeta TV, care s-a ales cu nasul spart și glezna fracturată.

În fața polițiștilor, Cruduța a spus că s-ar fi certat de la bani, însă prietenele cu care și-a petrecut toată ziua de sâmbătă au spus presei că acesta era extrem de gelos, conform sursei citate. 

Daniela a îndurat multe în relația cu Mihai Costea, alias Nilă

Viața Danielei Crudu nu a fost întotdeauna roz, iar episoadele de violență domestică nu au lipsit, din păcate. Fosta asistentă TV a îndurat multe în relația cu Mihai Costea, alias Nilă. Acum, Cruduța a fost din nou supusă unui episod violent, însă iubitul croat a fost agresorul.

În urmă cu mulți ani, Daniela Crudu este îndrăgostită nebunește de fotbalistul Mihai Costea. Vedeta a fost suspusă unor tratamente greu de suportat și episoasele violente prin care a trecut au marcat-o.

‘Când vezi că ea suferă și că ei îi este frică de Mihai Costea o înțelegi. Nu te mai gândești la contract sau la alte lucruri. Costea era de o gelozie oarbă. O bătea, îi stingea țigări pe față și vorbea non stop cu el la telefon. O punea să își filmeze mașina când pleca de la emisie să vadă că e singură’, povestea un coleg de televiziune cu Daniela Crudu, în urmă cu câțiva ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter