Cine este bărbatul care a văzut-o ultima oară pe Cristina Țopescu. S-au întâlnit pe 26 decembrie. „Sunt atât de șocat”

Publicat pe

Cristina Țopescu s-a stins din viață în urmă cu mai bine de două săptămâni, însă trupul ei a fost descoperit abia duminică seara, 12 ianuarie, după ce o vecină a alertat poliția.

Cine este bărbatul care a văzut-o ultima oară pe Cristina Țopescu. S-au întâlnit pe 26 decembrie. „Sunt atât de șocat'Cine este bărbatul care a văzut-o ultima oară pe Cristina Țopescu. S-au întâlnit pe 26 decembrie. „Sunt atât de șocat'

Deși prietenii prezentatoarei tv au declarat că nu mai știau nimic de acesta de ceva timp, ei bine, există un bărbat care s-a văzut cu Cristina, a doua zi de Crăciun.

Bărbatul care a vazut-o ultima dată pe Cristina Țopescu este chiar patronul postului de televiziune la care aceasta lucra, potrivit Cancan.

Cei doi s-au întâlnit a două zi de Crăciun, în oraș, pentru a discuta câteva probleme legate de locul de muncă. Alexandru Răducanu este fostul șef al jurnalistei.

Patronul postului de televiziune Canal 33 a scris un mesaj în memoria Cristinei Țopescu pe o rețea de socializare .

Draga noastră colegă, Cristina Țopescu, a plecat dintre noi. Sunt atât de șocat de veste încât îmi e greu să îmi adun gândurile. Am văzut-o ultima oară în preajma Crăciunului, pe 26 decembrie, la o cafea. Ne-am întâlnit să rezolvăm ceva legat de televiziune. Părea ok. Preocupată de de-ale vieții, dar ok. Am învățat de la ea cum să fii un profesionist care își respectă standardele, și totuși modest, cum să ai respect și grijă și pentru cuvântul dat, cum să ai demnitate și să îți urmezi crezurile. Dumnezeu să te primească în Lumina Sa, dragă Cristina', a scris bărbatul pe contul de socializare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter