Cine este Bianca Rus de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Artista a slăbit 60 de kilograme!

Publicat pe

'Bravo, ai stil! Celebrities' este așteptat cu nerăbdare de către fanii show-ului, care sunt nerăbdători să urmărească evoluția celor 9 vedete care se vor confrunta pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. Iată cine este Bianca Rus de la 'Bravo, ai stil! Celebrities', una dintre competitoarele cu mari șanse la titlu!

Bianca Rus, cântăreața, vine la Bravo, ai stil! Celebrities' cu un optimism debordant, lipsă de complexe și cu sinceritatea dezarmantă cu care și-a susținut părerile de-a lungul timpului. Un adevărat exemplu de voință de fier, Bianca Rus nu a ezitat să treacă printr-o intervenție chirurgicală pentru a scapă de surplusul de greutate; înainte, dar și după ce a slăbit peste 60 de kilograme, aceasta s-a făcut remarcată ca o femeie cochetă, îndrăgită de mii de fani, autentică și directă în relația cu susținătorii ei pe rețelele sociale.

Bianca Rus despre participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Mă bucur nespus să fac parte din acest proiect! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și sunt mereu pregătită să încing atmosfera! Vreau să mă descopăr prin ochii celorlalți în această competiţie.  Prin multă muncă, cu ambiție, cu perseverență, talent și viziune, acest vis poate deveni realitate, spune Bianca Rus. 


Bianca Rus de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' are acum 53 de kilograme!

Cei care o știu pe Bianca Rus de acum câțiva ani, întâi apetisantă și pufoasă, mai  apoi excesiv de… rubicondă, nu o vor recunoaște pe Bianca de astăzi, cu mai mult de 60 de kilograme mai slabă, din punct de vedere fizic jumătate din femeia care era! În urma operației de micșorare a stomacului, artista a ajuns să cântărească 53 de kilograme și arată senzațional. Cu toate acestea, bruneta nu a dorit să se oprească aici, decizându-se să-și augumenteze buzele cu ajutorul medicului estetician. Ulterior, mulțumită de rezultatul injectării, Bianca a postat fotografia pe contul ei de socializare, alături de comentariul „Buzele cele mai frumoase sunt cele ce spun adevărul'.

Artista nu-și neglijează însă nici silueta după ce a slăbit și are mare grijă de regimul ei alimentar:

Acum am 53 de kilograme. mănânc sănătos, mănânc puțin. Astăzi, de exemplu, am mâncat o salată de creveți. Fără uleiuri, fără nimic care să fie prăjit. E o dietă bazată pe tot ce am eu nevoie. Fac și sport. Iau în serios și sportul. Îmi place să mă încălzesc 10-15 minute, după care fac bandă, bicicletă, cardio…. Nu mi-e poftă de nimic, povestea Bianca Rus la Antena Stars.

Foto: PR, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter