Florica Baboi a câștigat Chefi la Cuțite 2022, sezonul 10. Primele declarații: "Cât de mult mi-am dorit"

Publicat pe

Cine este câștigătorul Chefi la Cuțite 2022. S-a mai încheiat încă un sezon al show-ului culinar de la Antena 1. Ca de fiecare dată, telespectatorii au stat cu sufletul la gură, așteptând ca Gina Pistol să anunțe cine a plecat acasă cu marele premiu. Emoțiile au fost la cote maxime, toți cei care au ajuns în marea finală au luptat cot la cot cu foștii colegi, dar există un singur concurent norocos care a ocupat locul fruntaș și a primit nota 10 cu felicitări în sezonul 10.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

UPDATE- Florica Baboi a câștigat marele premiu Chefi la cuțite 2022, sezonul 10, și a plecat acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro.

Doamne, visul meu! Îmi bate inima de mor! Cât de mult mi-am dorit! Toți trei am câștigat. Știm cel mai bine că el a fost cel mai bun„, a spus Flori Baboi.

A fost un sezon plin de surprize! Cu toate acestea, cel mai emoționant și mai uluitor moment al sezonului rămâne cel în care Gina Pistol a anunțat cine pleacă, de fapt, acasă cu marele premiu. La fel ca în sezoanele anterioare, premiul este în valoare de 30.000 de euro. Liderii concurenților care au fost la un pas să câștige nu și-au putut ascunde dezamăgirea, așa cum era și de așteptat.

Florica Baboi a câștigat Chefi la Cuțite 2022, sezonul 10. Primele declarații: "Cât de mult mi-am dorit"Florica Baboi a câștigat Chefi la Cuțite 2022, sezonul 10. Primele declarații: "Cât de mult mi-am dorit"

Cine este câștigătorul Chefi la Cuțite 2022, sezonul 10

Așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani, au apărut tot felul de speculații pe internet, înainte să se difuzeze finala Chefi la Cuțite din data de 1 decembrie 2022. Inițial, pe grupurile de pe Facebook s-a speculat că marea câștigătoare ar fi Brigitta Gheorghe. Ea este concurenta care a plecat din echipa lui Cătălin Scărlătescu și a ajuns în echipa lui Florin Dumitrescu.

Contul de Instagram Viperele Vesele a mai dezvăluit în trecut informații despre marii câștigători din emisiuni. De data asta, au dat-o ca învingătoare pe Florica Baboi. Ea a intrat în echipa lui Sorin Bontea, după ce Scărlătescu și-a folosit amuleta. Ea a fost respinsă în bootcamp. Însă, a mai primit o șansă ulterior, când ceilalți concurenți trecuseră deja prin mai multe battle-uri.

Citește și: Ștefania Pop de la Chefi la cuțite a renunțat la facultate pentru a deveni cofetar: „Nu m-aș fi văzut niciodată lucrând ca inginer'

Citește și: Oxy, după ce Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la Cuțite: „Au fost multe înțepături. Eram nervoasă”

Citește și: Florin Dumitrescu, după ce Florin Dragomir, cuțitul de aur, a fost eliminat de la Chefi la Cuțite: „Trebuia să dea mai mult”

Citește și: Soția lui Nosfe, după ultima apariție a artistului la Chefi la cuțite: „Pentru noi, mâncarea a fost încă un mod prin care…'

Au fost niște ediții incredibile în acest sezon, plin de surprize. Cuțitul de aur al lui Sorin Bontea primise chiar toate trei cuțite aurii din partea juraților, la preselecții. Însă, a plecat acasă cu un punctaj rușinos. Câteva ediții mai târziu, și Florin Dumitrescu și-a pierdut la rândul său Cuțitul de aur.

Au fost și răsturnări de situație, precum cazul lui Titus. După ce a fost folosit ca monedă de schimb de către echipa aurului roz, a ajuns în echipa aurului galben. Aici a uimit cu niște farfurii spectaculoase. Drumul lui nu s-a oprit aici. A ajuns într-un final chiar și în echipa aurului alb.

Cine sunt câștigătorii primelor 9 sezoane Chefi la Cuțite

În primele 9 sezoane ale emisiunii, Sorin Bontea a dat câștigătorul de patru ori, în timp ce Cătălin Scărlătescu are trei victorii, iar Florin Dumitrescu doar două. În ordine, concurenții care au plecat acasă cu marele premiu sunt: Cristi Șerb, Cristian Voicu, Gianny Bănuță, Andrei Cristian Olteanu, Bogdan Vandici, Mihai Munteanu, Alex Comerzan, Ionuț Belei și Narcisa Birjaru.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter