Cine este Cătălin Comăniță de la Casa iubirii. Muncește de la 16 ani

Publicat pe

Cine este Cătălin Comăniță de la Casa iubirii. 14 concurenți au pășit în noul reality-show Casa iubirii, de la Kanal D, luni, 4 aprilie. 7 fete și 7 băieți dornici să-și facă o relație serioasă au trecut de casting și sunt pregătiți să-și întâlnească persoana potrivită. Unul dintre participanți este Cătălin Comăniță. Acesta a început să muncească de la 16 ani. Iată cu ce se ocupă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cătălin Comăniță de la Casa iubirii. Cătălin Comăniță se numără printre cei 14 concurenți de la Casa iubirii, noul reality show de la Kanal D. La fel ca restul participanților, și el s-a înscris la emisiune din dorința de a-și întâlni aleasa. Are planuri mărețe de viitor, deoarece pentru el căsătoria înseamnă fericire.

Cine este Cătălin Comăniță de la Casa iubirii. Muncește de la 16 aniCine este Cătălin Comăniță de la Casa iubirii. Muncește de la 16 ani

Cine este Cătălin Comăniță de la Casa iubirii. Cătălin Comăniță are 24 de ani și vine din Constanța. În prezent, tânărul este antrenor de fitness. A reușit să devină destul de repede independent financiar, lucrând încă din adolescență. Potrivit spuselor lui, concurentul de la Casa iubirii a început să mucească de când avea 16 ani, lucru cu care se mândrește.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Casa iubirii.14 tineri își caută jumătatea în emisiunea de la Kanal D

Citește și: Andreea Mantea, primele imagini din Casa Iubirii:„Locul în care se desfășoară e nemaivăzut în România'

Citește și: O mașină s-a izbit în gardul Ambasadei Rusiei din București.Șoferul a murit carbonizat

Citește și: Reghe a stat de vorbă cu Bebeto și Sarah, la tribunal:”Un copil, când are program de școală, nu are ce să caute la un asemenea proces”

Cine este Cătălin Comăniță de la Casa iubirii

Cine este Cătălin Comăniță de la Casa iubirii. Cătălin Comăniță se descrie drept un tip glumeț și sociabil, cu un temperament vulcanic. Concurentul de la Casa iubirii spune despre el că e o fire competitivă, motiv pentru care își propune mereu să fie cea mai bună variantă a lui. Într-o relație, pe acesta îl deranjează lipsa de încredere și gelozia. Pentru el, căsătoria înseamnă fericire.

„Îmi doresc să particip la Casa Iubirii pentru experiențe noi. Căsătoria pentru mine înseamnă fericire. Soția mea ar trebui să aibă simțul umorului. Căminul pentru mine este… liniștea', a spus Cătălin Comăniță de la Casa iubirii, conform WOWbiz.ro.

Cătălin Comăniță de la Casa iubirii lucrează de la 16 ani

Cine este Cătălin Comăniță de la Casa iubirii. Cătălin Comăniță a terminat Facultatea de Administrație Publică, dar nu profesează în domeniu, orientându-se către sport. De la viitoarea lui iubită, el își dorește să fie sociabilă, deschisă și foarte glumeață.

Cătălin Comăniță, unul dintre concurenții de la Casa iubirii, a mărturisit că are și un defect. Consideră că cel mai mare defect al lui e încăpățânarea.

„Sunt Cătălin. Am 24 de ani și vin direct de pe plajă, adică din Constanța. Am studiat Administrație Publică, dar nu profesez în domeniu. Sunt un tip sociabil, deschis și foarte glumeț și același lucru îl aștept și de la partenera mea.

Sunt o persoană foarte încăpățânată și adesea mi se spune acest lucru, de aceea mă încăpățânez să cred că voi trăi o frumoasă poveste de dragoste aici, la Casa iubirii', a mărturisit concurentul de la Casa iubirii în filmulețul de prezentare.

Când se difuzează Casa iubirii, la Kanal D

Casa iubirii, cel mai nou show de la Kanal D, poate fi văzut de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 17:00. Fanii pot urmări emisiunea şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00.

După debutul emisiunii la TV a fost lansat și spin off-ul acesteia, „Culisele iubirii', o producţie cu un conţinut exclusiv şi complementar show-ului „Casa iubirii'. Prezentatoarea de la „Culisele iubirii' e Bianca Comănici, fostă concurentă Puterea dragostei.

Andreea Mantea a explicat că va fi cu ochii pe concurenți, pentru a se asigura că participanții respectă regulamentul.

„E un loc în care le-am asigurat toate condiţiile să se simtă bine şi să fie relaxati, să fie ei inşişi. Voi fi alături de ei şi ca prietenă, dar şi ca „tutore’, pentru că îi voi monitoriza în permanenţa şi voi avea grijă ca fiecare dintre cei 14 concurenţi să respecte regulile Casei. Cu toţii vor trebui să ţina seama de un regulament foarte strict şi vor fi penalizaţi în cazul în care regulile casei vor fi încălcate.

Regulamentul are legatură şi cu comportamentul lor în casă, pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi pâna la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activitaţilor în care vor fi implicaţi’, a spus Andreea Mantea.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter