Cine este Claudia Puican. Provine dintr-o familie săracă

Publicat pe

Ne este greu să credem că încă nu ați auzit cine este Claudia Puican, având în vedere că este o cântăreață preferată de români, dar, cu toate acestea, am adunat informații importante despre iubita lui Armin Nicoară. În continuare, puteți detalii neștiute din viața frumoasei artiste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Claudia Puican? O persoană foarte discretă! Iubita lui Armin Nicoară evită să posteze pe internet informații cu privire la propria-i persoană, motiv pentru care, în cazul ei, nu este tocmai simplu să aflăm ce vârstă, înățlime sau greutate are. Claudia Puican este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere, iar talentul i-a fost descoperit de la o vârstă fragedă.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Armin Nicoară și Claudia Puican. El era îndrăgostit de altă cântăreață

Citește și: Armin Nicoară, nuntă de 1000 persoane cu Claudia Puican: „Fac petrecere pe stadion!'

Citește și: Armin Nicoară și Claudia au reality show la Antena Stars. Când începe emisiunea

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor, jignit de Armin Nicoară. Declarații neașteptate despre Faimos

Deși Claudia Puican este un nume mare în industria muzicală din România, tânăra nu a fost acceptată la liceul de muzică din Timișoara. Ulterior, a urmat cursurile unei institutii private și la 15 ani a câștigat primii săi bani: 400 de lei, în urma unui concert la un azil de bătrâni. Tânăra provine dintr-o familie cu posibilități financiare reduse și recunoaște că își cumpăra câte o pereche de blugi la 6 luni.

Cine este Claudia Puican. Provine dintr-o familie săracăCine este Claudia Puican. Provine dintr-o familie săracă

Cine este Claudia Puican și cum a ajuns cunoscută

„Nu mă trag dintr-o familie bogată, provin dintr-o familie săracă. Chiar dacă mă vedeți aranjată și îmbrăcată, toate lucrurile le-am realizat pe propriile forțe și am muncit foarte mult. Nopți nedormite, am tras foarte mult că să ajung să fac melodii și videoclipuri.

De pe la 16 ani am început să cant la evenimente și am făcut economii pentru studio, linii melodice, iar atunci când am împlinit 18 ani am sunat-o pe mama mea și i-am spus că nu-mi mai trebuie niciun ban pentru că îmi permit să mă întrețin singură și vreau să fiu independența', a declarat Claudia Puican, cu privire la cine este și mediul din care provine, pentru StarPopular.ro.

Claudia Puican, operată de urgență

Vedeta a muncit pentru tot ce și-a dorit, una dintre marile sale dorințe fiind și o operație de augmentare mamară. Vedeta a reușit să apeleze la medicul estetician, pentru a-și îmbunătăți stima de sine, dar, la scurt timp, după, a fost operată de urgență. Proteza de silicon pe care medicii au introdus-o inițial nu s-a așezat cum ar fi trebuit, iar specialistul a decis să intervină din nou.

„Claudia a rămas acasă pentru că are o mică problemă. A fost operată de urgență, a avut o intervenție chirurgicală pe plan estetic. Era o problemă, iar medicul a decis că este cazul să facă asta', a declarat Armin Nicoară, la vremea respectivă.

Totul despre relația dintre Armin Nicoară și Claudia Puican

Acum că am aflat cine este Claudia Puican, am pregătit mai multe detalii despre solistă și partenerul ei. Cei doi sunt împreună de ani buni și, surprinzător sau nu, i-a unit chiar muzica: 'Ne-am cunoscut la un restaurant la care cântam. El a venit acolo, eu îl știam, cine nu îl știa, că e copilul lui Petrică Nicoară. A venit la mine la masă și am făcut cunoștință.'

'I-am propus să colaborăm, să facem câteva melodii împreună. Eu am mai avut o colegă, o solistă, la care i-am dat sfaturi și cu sfaturile mele acum e pe culmile succesului, dar nu vreau să dau nume. Dar, prin sfaturile mele, am vrut să o ajut și pe Claudia… Și am ajuns să cântăm împreună, și de aici am ajuns împreună', a continuat Armin Nicoară.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter