Cine este Cristian Boureanu. S-a născut în Africa, iar părinții lui sunt geologi

Publicat pe .

Cine este Cristian Boureanu. A fost unul dintre cei mai vizibili politicieni români, dar nu neapărat datorită carierei, cât scandalurilor cu care a apărut în presa mondenă. A trecut prin două divorțuri, iar prima soție l-ar fi înșelat chiar cu propriul lor naș de cununie. După cel de-al doilea divorț, a avut relații cu iubite mult mai tinere, dar încă nu a ajuns cu vreo parteneră din nou în fața altarului. Puțini știu însă despre el că s-a născut tocmai în Africa, acolo unde lucrau părinții lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cristian Boureanu. Familia lui Cristian Boureanu a trecut printr-o adevărată aventură pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. Erau geologi de profesie și au primit o ofertă de muncă fabuloasă care i-a purtat tocmai pe tărâmurile din Zambia, Africa, după ce au descoperit marele zăcământ de aur de la Valiug. Însă, de la momentul plecării din România și până la venirea pe lume a lui Cristian, părinții lui Boureanu aveau să mai treacă printr-o adevărată aventură, din cauza regimului politic din țara noastră.

cristian-boureanu-1cristian-boureanu-1

Cine este Cristian Boureanu

Cristian Alexandru Boureanu s-a născut în data de 15 decembrie 1972, la Lusaka, capitala Zambiei, din Africa. Are 50 de ani și este zodia Săgetător. Este un fost politician român. S-a retras din această activitate în anul 2012, atunci când a demisionat din toate funcțiile deținute ca membru al Partidului Liberal Democrat. A fost căsătorit cu Irina Boureanu, în perioada 2000-2004, iar din căsnicia lor a venit pe lume o fiică, pe nume Ioana.

Din păcate, Irina ar fi avut o relație extraconjugală de lungă durată cu Sebastian Vlădescu, chiar nașul de cununie al familiei Boureanu. Acesta a fost și el tot un nume important din politica românească, ocupând pentru o perioadă inclusiv postul de ministru. Ulterior, Cristian Boureanu a fost căsătorit cu modelul Valentina Pelinel, iar mariajul lor a durat șapte ani, în perioada 2007-2014.

Au urmat apoi alte două relații amoroase de notorietate, cu Laura Dincă și Cristina Belciu.

Citește și: În ce relații a rămas Cristian Boureanu cu Valentina Pelinel, la 9 ani de la despărțire: „În timpul căsătoriei a luat o decizie'

Citește și: Angela Rusu, probleme grave de sănătate, după ce a devenit mamă, la 47 de ani. Ce a pățit din cauza medicilor: „Mi-au dat…”

Citește și: Cristian Boureanu a povestit cum a fost înșelat de prima soție, Irina, cu nașul de cununie: „M-a scos la o cafea chiar el, să-mi spună'. Ce a zis despre Valentina Pelinel

Citește și: Motivul pentru care mama Geta nu s-a căsătorit cu tatăl copiilor ei: „Și-a iubit bărbatul și…'

Cristian Boureanu născut în Africa, din părinți geologi

Cine este Cristian Boureanu. Părinții lui erau geologi de meserie. Au păcălit sistemul din România, ca să poată merge în Africa, acolo unde primiseră o ofertă de muncă.

„Mama era însărcinată în luna a doua și, conform regulilor de atunci, avea obligația să dea raportul înainte de plecare. Dacă spunea că e însărcinată, n-ar mai fi putut părăsi țara. Așa că a ascuns situația în care se afla. Prin luna a șasea, când au aflat cei de la București de faptul că va naște, au vrut să-i aducă pe părinți acasă. Ai mei i-au amenințat că vor emigra în Rodezia sau in Africa de Sud, așa că i-au lăsat în pace și am apărut eu, tocmai în Africa', a povestit Cristian Boureanu, conform Libertatea.

Ce studii are Cristian Boureanu

Cine este Cristian Boureanu. A urmat cursurile liceale în București, la Liceul de Matematica-Fizică Nr.1. Au urmat cursurile de la Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Relații Economice Internaționale.

A urmat CODECS Romania (Open University Business – Great Britain) – Professional Certificate in Management – primul nivel MBA. A absolvit și cursurile Colegiului Național de Apărare, precum și Școala Națională de Studii Politice și Administrative ( S.N.S.P.A) – Master „Guvernare și dezvoltare instituțională”.

Sursă foto:

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton