Cine este Cristina Pucean. Cum s-a lansat și prin ce dramă cruntă a trecut

Publicat pe

Cine este Cristina Pucean. În urmă cu câțiva ani, tânăra dansatoare și-a făcut apariția la Românii au Talent, acolo unde i-a impresionat pe jurați cu un dans din buric. Și-a transformat pasiunea în meserie și se spune despre ea că este cea mai bogată dansatoare din lumea manelelor. Din păcate pentru ea, deși este frumoasă, are bani și este talentată, pe plan personal nu s-a bucurat de același noroc ca în meserie. Recent, i-a șocat pe fanii ei după ce l-a acuzat pe fostul ei iubit, manelistul Bogdan de la Ploiești, că a înșelat-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dansează de când avea doar 14 ani, iar acum este una dintre cele mai apreciate din industria manelelor. Nu a ajuns încă la vârsta de 30 de ani, dar a strâns deja o mică avere din meseria ei. Este o femeie independentă și care a reușit să se impună datorită frumuseții și talentului ei inegalabil.

Cine este Cristina Pucean. Cum s-a lansat și prin ce dramă cruntă a trecutCine este Cristina Pucean. Cum s-a lansat și prin ce dramă cruntă a trecut

Cine este Cristina Pucean

Nicoleta Cristina Pucean este de meserie dansatoare. Ea apare la cântările maneliștilor, însoțindu-i pe aceștia în timpul spectacolului. Conform informațiilor vehiculate în presă, tânăra își negociază contractele și în funcție de cântărețul alături de care apare pe scenă. Pe lângă această sumă, face bani frumoși și din dedicațiile primite.

Într-o singură seară, a făcut 10.000 de euro într-o singură noapte în Germania, după ce a primit foarte multe dedicații, informează Bzi.ro. Însă, au fost și situații neplăcute pentru dansatoare. Cristina Pucean a dezvăluit într-un vlog de pe canalul lui Emil Rengle că la un eveniment, o persoană a încercat să îi bage la sutien 10 lei, dar dansatoarea a refuzat cu desăvârșire să primească banii.

Citește și: Cristina Pucean, înșelată de Bogdan de la Ploiești. Ce dovezi a prezentat dansatoarea: „Mi-a ajuns! Acest om fără scrupule…”

Citește și: De ce nu a reușit Adrian Stroe să câștige Chefi la Cuțite: „Mi s-a spus…”

Citește și: Bogdan de la Ploiești i-a cerut iertare Cristinei Pucean în genunchi: 'Dacă găsește puterea să mă ierte, sunt aici, la picioarele ei'

Citește și: Lia Bugnar nu o cunoaște personal pe Theo Rose, deși lucrează împreună la serialul Clanul: „Nu am vorbit niciodată cu ea…” Ce a spus despre sarcina artistei

Ce operații estetice și-a făcut

Cine este Cristina Pucean. S-a lansat prima dată alături de Florin Salam. A câștigat și mai multe titluri „Miss Piranda”. Nu s-a ferit să recunoască și să își asume intervențiile estetice de-a lungul timpului.

„Am două operaţii. Rinoplastie şi implant mamar. Mi-am pus acid în buze o singură dată anul trecut, dar asta nu se poate numi operaţie.' a scris Cristina Pucean pe Instagram, după ce fanii au întrebat-o despre acest subiect.

Drama prin care a trecut Cristina Pucean

Cine este Cristina Pucean. În septembrie 2019, o tragedie cumplită l-a ucis pe nepotul dansatoarei. Raym avea doar 3 anișori și a murit intoxicat cu fum, după ce casa Cristinei Pucean a luat foc.

„Nepoțelul meu m-a ajutat la bagaj, mi-a spus pa, a zâmbit că și cum ar face-o pentru ultima oară, iar apoi s-a întâmplat tragedia. Primul apel primit a fost de la cumnata mea. Îmi pare rău că am luat-o pe mama cu mine și că am plecat. Tot nu cred că a murit, cred că e aici. Până am să ajung acasă am știut că e bine, când am ajuns am făcut un șoc. A fost un chin drumul, nu mai aveam pe cine să sun. Toată lumea m-a mințit că trăiește, ca să nu pățim noi ceva pe drum', povestea Cristina Pucean la acea vreme.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter