Cine este Elena Ilie, concurentă în echipa Smiley la Vocea României. A renunțat la dans dintr-un motiv incredibil!

Publicat pe

Vineri seară încep live-urile la Vocea României, semn că populara competiție se apropie de final. Printre cei 12 rămași în cursă se numără și Elena Ilie, concurentă în echipa Smiley la Vocea României.

Emoții mari, vineri seară, pentru Smiley și concurenții săi, care se pregătesc intens pentru audițiile live. Foarte puțin îi mai desparte pe Andi Tolea (18 ani), Renee Santana (30) și Elena Ilie (18) de marele titlu… Rămâne de văzut care dintre ei va avea șanse să ajungă în finală. Să fie oare vocea cu inflexiuni de jazz a Elenei Ilie, concurenta în echipa Smiley la Vocea României, cea care va impresiona cel mai mult publicul?

Elena Ilie este din Pașcani și studiază la Liceul Teoretic Miron Costin. Își moștenește tatăl, pentru că și acesta cântă la chitară și a făcut parte dintr-o  trupă în tinerețe. Acesta și-a dat seama că fiica sa este talentată și a dus-o pe la diferiți profesori. Avea 7 ani atunci când a început cursurile de canto, și de atunci muzica a rămas o constantă în viața sa.

I se potrivește muzica de jazz

Elenei îi place foarte mult muzica rock, însă spune că nu are voce pentru acest gen. Îi plac și Pink Floyd, ACDC, Guns and Roses, însă, din păcate, vocea ei este prea dulce' pentru a le cânta piesele. Cânta cu plăcere muzică jazz, căci este un gen care i se potrivește. Are vocea flexibilă și poate cânta foarte ușor Zaz. Muzica e cea mai bună prietenă a sa, e confidentul ei, medicamentul ei. Cântă și ascultă muzică atunci când e supărată, și lucrul ăsta o face să se simtă mai bine.

A renunțat la dans, deși are o vitrină plină cu trofee!

Elena Ilie, concurentă în echipa Smiley la Vocea României, a făcut 7 ani de dans sportiv și are acasa o vitrină plină de trofee. A renunțat pentru că nu mai avea timp, însă și din cauza faptului ca nu își găsea un partener de înălțimea ei. Profa ei de canto este Andra Botez, finalista emisiunii Cântă acum cu mine și spune că și-a găsit stilul muzical datorită ei.

Părinții Elenei au divorțat când ea era mică

Părinții Elenei au divorțat pe când aceasta era mică. A trecut cu greu peste moment, însă a reușit cu ajutorul muzicii. Mama este economist la CEC, iar tatăl este inginer, plecat în Anglia. Spune despre tatăl ei că este un om foarte exigent, care îi atrage mereu atenția dacă nu cântă bine. Acesta evită să o încurajeze și i-a zis o singură treaba: că s-a descurcat bine. Elena spune ca ea a căutat întotdeauna aprobarea tatălui și speră să o primească.

Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter