Cine este Faimosul eliminat de la “Exatlon”? Călin Şerban a pierdut meciul

Publicat pe

În ediția de aseară a reality-ului Exatlon', un concurent a fost eliminat din competiția sportivă televizată, în urmă meciului de protecție. Strategiile făcute de echipe au dat roade.

În ciuda accidentării și a repausului recomandat de medici, Costin Gheorghe nu a stat pe tușa și a decis să între în joc, pentru a-și ajută echipa în unul dintre cele mai importante jocuri ale săptămânii de la Exatlon', reușind să aducă  puncte valoroase.

Starea mea de sănătate nu este tocmai bună, tocmai am fost anunțat de medici că ar trebui să fac o pauză de cinci zile, dar voi riscă. Nu vreau să îmi găsesc un alibi din accidentarea mea, știu că acesta este un joc de eliminare, este cea mai importantă zi și vreau să întru pe traseu', a spus Costin Gheorghe.

Vladimir Drăghia, antrenorul echipei roșii a contestat vehement decizia lui Costin Gheorghe de a intră pe traseu, însă i-a respectat dorința sportivului de a juca și a-și ajută echipa în jocul de protecție.

În primul rând, trebuie să zic că nu mi se pare o decizie deloc înțeleaptă cea pe care tocmai a luat-o Costin. Așa cum a zis și el, noi l-am sfătuit să nu joace, i-am spus că are cine să joace din echipa noastră, dar este alegerea lui', a spus Vladimir Drăghia.

Prima rundă a jocului de aseară Exatlon', pe traseul din Republica Dominicană, care a însumat șapte meciuri, patru băieți și trei fete din fiecare echipa au intrat pe traseu. Bătălia între Faimoși și Războinici a fost una destul de strânsă, diferența scorului fiind de câteva puncte; ultimul meci al primei runde anunță un scor de 4 la 3 în favoarea echipei albastre. Antrenorii au trăit de pe marginea terenului de joc, la intensitate maximă, fiecare metru pe care înaintau sportivii din echipa lor. După fiecare duel, Giani Kirita le-a oferit indicații prețioase Războinicilor, motivându-i.

A avut traseul. A avut minim cinci secunde în față lui, ați văzut, nu? Te-a omorât disperarea asta. Încercați să va calmați! Mai ales că sunteți și în față lui. Mai ales când avem traseul mai bun', le-a spus Giani Kirita Războinicilor.

Noi avem scorul asta acum pentru că am fost super neinspirați la alegeri. S-ar putea să ne coste. Pe bune! Am avut cele mai proaste alegeri', și-a motivat scorul după prima rundă Vladimir Drăghia în față echipei Faimosilor.

A două rundă de meciuri între Faimoși și Războinici i-a distanțat pe Războinici față de adversari, echipa albastră câștigând jocul de protecție de aseară, cu scorul de 10 la 6.

Călin Șerban a fost eliminat de la Exatlon'

Faimoșii au pierdut meciul de eliminare de aseară, astfel că aceștia s-au văzut în postura de a-și trimite doi concurenți la duel. Unul dintre aceștia a plecat acasă. Meciul individual s-a jucat la masculin, între Călin Șerban, concurentul cu cele mai mici procentaje, și Ciprian Mariș, nominalizat de echipa, în urmă unui concurs organizat în vila. Player of the week, la Faimoși, a fost desemnat Ion Surdu, el verbalizand la ceremonie nominalizarea concurentului care avea să meargă la duel cu Șerban Călin.

Duelul de eliminare ajunge la un alt nivel, în condițiile în care așteptările de la concurenți este unul foarte ridicat. Finalul de aseară a fost mai complex, a necesitat mai multă îndemnare din partea celor doi sportivi. Fiecare dintre aceștia a avut la dispoziție trei vieți, concurentul care a ajuns primul la zero a fost eliminat din concurs. Ciprian Mariș l-a înfrânt fără drept de apel pe Călin Șerban, cu scorul de 3 la 0.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter