Cine este Georgiana Lupu, concurenta de la iUmor, care s-a născut în pușcărie. Povestea vieții sale este extrem de tristă

Publicat pe

Georgiana Lupu a făcut show la iUmor și cu toate că a stârnit extrem de multe zâmbete, ea a impresionat jurații și publicul cu povestea ei tristă de viață. Georgiana Lupu s-a născut în închisoare acolo unde mama ei a fost trimisă după ce a furat mâncare. Femeia a petrecut șase luni încarcerată, moment în care s-a născut concurenta iUmor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Georgiana Lupu nu și-a cunoscut tatăl, însă spune că îl iubește. Povestea ei a ajuns rapid la inimile telespectatorilor.

Cine este Georgiana Lupu, concurenta de la iUmor, care s-a născut în pușcărie. Povestea vieții sale este extrem de tristăCine este Georgiana Lupu, concurenta de la iUmor, care s-a născut în pușcărie. Povestea vieții sale este extrem de tristă

În vârstă de 23 de ani, Georgiana a povestit că mama sa a fost prinsă de către oamenii legii în timp ce fura mâncare, acesta fiind motivul principal pentru care a ajuns după gratii timp de șase luni. A crescut într-un orfelinat și a fost lipsită de șansa de a fi adoptată de către o familie. Și-a cunoscut mama naturală la vârsta de opt ani, iar pe tatăl ei, niciodată.

Citește și: Răzvan Simion a ieșit la o nouă întâlnire.După despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul TV e în căutarea unei noi iubite

„Nu îl cunosc pe tata, dar îl iubesc”, a spus ea pe scena de la 'iUmor'.

Mama a abandonat-o la naștere și a ajuns la Protecția Copilului de la Bacău și a luptat mult pentru a-și cunoaște tatăl. În cele din urmă, i-a cerut ajutorul mamei sale, însă, femeia a refuzat-o.

A muncit mult pentru a ajunge să ducă o viață normală, deși tot timpul viața i-a aruncat câte o lovitură. Georgiana i-a impresionat pe jurații de la 'iUmor' și a făcut furori pe scenă!

Cine este Georgiana Lupu

Georgiana Lupu este sportivă de performanță cu un CV destul de impresionant, a crescut fără părinți, fiind abandonată în orfelinat.

Citește și: Raluca Arvat dezvăluie motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, deși formează un cuplu de 13 ani:„Eu și Bogdan am vrut să…/ EXCLUSIV

Lipsită de șansa de a fi adoptată de o familie, în perioada petrecută în 7 orfelinate, Georgiana își cunoaște mama naturală abia la vârsta de 8 ani.

După ce a părăsit centrul de plasament, la vârsta de 18 ani, Georgiana a început să practice sportul de performanță, din care spera să își poată câștiga de una singură existența.

De-a lungul carierei în sport a obținut peste 80 de medalii și a ajuns dublă campioană națională la bob, în 2018, și vicecampioană națională la atletism.

Citește și: Alin Oprea, îndepărtat și de familie: „Soția mea nu era adepta întâlnirilor cu membri ai familiei mele. Mama nu a mai fost în vizită la noi de 15 ani'

Despre tatăl Georgianei nu se știu prea multe, mama sa a declarat că nu este în România şi că a ajuns să-l cunoască întâmplător, pe stradă. Între ea şi bărbat ar fi fost vorba despre o aventură. „Nu este în România, nu ştiu nimic eu (…). L-am cunoscut exact pe stradă, cum cunoşti tu oamenii pe stradă”, a mai spus femeia la Acces Direct.

„Nu ştiu eu, nici ea nu trebuie să ştie nimic. Au fost ani. Au trecut anii (…) Am furat pentru mâncare şi mi-au dat şase luni. Şi am născut-o acolo”, a declarat mama Georgianei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter