Cine este Gheorghe Nicolae de la Chefi la Cuțite. Gigi Burger a fost fotbalist

Publicat pe

Cine este Gheorghe Nicolae. Concurentul de la Chefi la Cuțite din echipa lui Sorin Bontea a ajuns să devină bucătar după ce a jucat fotbal până la vârsta de 18 ani. Are un frate mai mare, care a încercat mereu să îl ajute să învețe mai bine, dar nu a fost deloc pasionat de școală. A ajuns, în cele din urmă, să lucreze într-o bucătărie, iar aici s-a îndrăgostit de arta culinară, în mod special de preparatul burgerilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

A susținut încă din preselecții că își dorește foarte mult să ajungă în echipa lui Sorin Bontea pentru că personalitatea acestuia i se pare cea mai apropiată de a lui. Visul i s-a îndeplinit, iar până acum a făcut figură bună inclusiv la probele individuale. Cu toate că nu a pregătit un preparat excepțional la preselecții, a reușit să îi dea gust, iar asta a fost ceea ce au apreciat jurații.

Cine este Gheorghe Nicolae de la Chefi la Cuțite. Gigi Burger a fost fotbalistCine este Gheorghe Nicolae de la Chefi la Cuțite. Gigi Burger a fost fotbalist

Cine este Gheorghe Nicolae

Gheorghe Nicolae are 28 de ani, vine din Ploiești și este administrator. Îl preferă pe Sorin Bontea și abia aștepta să ajungă în echipe ca să se contrazică apoi cu Chef Cătălin Scărlătescu.

„E mare frumusețe aici, abia așteptam să vin. Să îl găsesc pe Chef Scărlătescu să ne ciondănim puțin. Îmi doresc foarte mult să ajung în echipe. În primul rând, pentru a-l ajuta să îl bată pe Scărlătescu și pe restul. O statuie ceva să îi facă, să i-o facă, că merită! Ne potrivim prea bine, îmi place rău de tot de el. Personalitatea mea se potrivește cel mai bine cu cea a lui Chef Bontea și de aceea mi-aș dori să merg la el. Simt că suntem prieteni. Sper să îi dau pe spate”, a povestit concurentul, la preselecții.

Citește și: Cine este Robert Mihăilescu de la Chefi la Cuțite. Mama lui l-a născut în urma unui accident casnic

Citește și: Cine este Carmen Cojocar de la Chefi la cuțite. Lucrează într-o cofetărie

Citește și: Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au certat din cauza Brigittei Gheorghe, la Chefi la cuțite: „Pe bune, așa tupeu?'

Citește și: Cine este Titus Alexandru Antonescu de la Chefi la Cuțite. A dormit cu crocodilii în curte

A fost fotbalist

Cine este Gheorghe Nicolae. Nu i-a plăcut școala, dar a fost pasionat de fotbal. Din păcate, nu a reușit să ajungă într-o echipă importantă. Ulterior, după majorat, s-a reorientat spre bucătărie.

„Provin dintr-o familie normală. Am un frate mai mare decât mine. M-a ajutat mereu când eram mic la școală, mie neplăcându-mi chiar atât de mult școala. Întotdeauna profesorii ne comparau și spuneau: ‘Nu ești ca fratele tău! Cu el ne făceam orele, din cauza ta nu le putem face’ Dar m-am descurcat și am reușit să termin 12 clase„, a povestit Gigi Burger.

Cine este Gheorghe Nicolae. Am fost și fotbalist, am jucat fotbal, dar nu am fost la vreo echipă mare. Până la 18 ani eu cam asta am făcut, am jucat fotbal, dar se pare că nici viața de fotbalist nu a fost pentru mine și am ajuns în bucătărie. După ce am terminat cu fotbalul și liceul, practic mi-am găsit primul job în acea bucătărie cu pui la jar. Printr-o oportunitate am reușit să devin chiar bucătarul principal la grill.

Sunt mulțumit că practic așa am început. Dețin un fast food de burgeri. Sunt rețetele mele. Totul merge ca o afacere de familie și ne bucurăm de treaba asta. Pentru mine, mai multe zile libere sunt deja un calvar. Sunt susținut de iubita mea, ea îmi aduce noroc”, a mai dezvăluit el.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter