Cine este Horațiu Nicolau, iubitul Lidiei Buble. Afaceristul are aproape 60 de ani

Publicat pe

Multă lume s-a întrebat cine este, de fapt, Horațiu Nicolau, iubitul Lidiei Buble. Afaceristul în vârstă de aproape 60 de ani este extrem de discret și apare rar în public. Se pare că cei doi îndrăgostiți nu au ținut cont de faptul că îi despart aproape trei decenii și își consumă iubirea liniștiți în continuare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a despărțit de Răzvan Simion, cântăreața nu a renunțat la dragoste. O perioadă și-a asumat relația cu actorul cubanez Harlys Beccera, dar povestea lor a ajuns în cele din urmă la final. A fost o despărțire fără scandaluri sau acuzații, iar Buble s-a reorientat apoi spre un alt bărbat mai matur, părând că preferă această tipologie când vine vorba despre iubiții ei.

Cine este Horațiu Nicolau, iubitul Lidiei Buble. Afaceristul are aproape 60 de aniCine este Horațiu Nicolau, iubitul Lidiei Buble. Afaceristul are aproape 60 de ani

Cine este Horațiu Nicolau

Noul partener de viață al cântăreți este unul dintre cei mai potenți oameni de afaceri din România, dar este și foarte zgârcit cu aparițiile publice. A trecut printr-un divorț și nu este străin de lumea showbiz-ului din România. Mai precis, Horațiu Nicolau a fost chiar nașul de cununie al Valentinei Pelinel cu Cristian Boureanu.

Despre el s-a scris mai mult în presă atunci când a decis să vândă postul de televiziune Telesport, acolo unde el ocupa funcția de director general, către trustul de presă Realitatea. Se pare că noul iubit al Lidiei Buble are și o fiică, iar pentru ziua ei de naștere afaceristul a scos bani grei din buzunar pentru ca însăși Madonna să cânte la acel eveniment.

Citește și: Lidia Buble și afaceristul Horațiu Nicolau, surprinși din nou împreună. Cântăreața conduce în continuare mașina primită cadou de la Răzvan Simion

Citește și: Irinel Columbeanu, după ce Monica Gabor s-a întors în România:”Nu știu dacă…”

Citește și: Lidia Buble, după ce a fost surprinsă de două ori în compania afaceristului Horațiu Nicolau:„Iubire și dragoste în viața mea există’

Citește și: Cum a reacționat Lidia Buble, după ce a fost criticată pentru forma nasului ei: „Poți să fii frumoasă și…'

Ce afaceri are, de fapt, noul iubit al Lidiei Buble

Horațiu Nicolau deține acum aplicația Twelp. Aceasta este o aplicație menită să îi ajute pe șoferii cu probleme tehnice, oferindu-le rapid și eficient o asistență specializată. Este utilizată atât de români, cât și de către șoferii străini, conform informațiilor apărute în presă până în prezent.

Conform celor de la  MediaFLUX.ro, afaceristul deține un apartament de lux în Monte Carlo, precum și un alt apartament fabulos în celebrul cartier rezidențial Caelia din stațiunea Mamaia. După divorțul de Andreea, fosta soție, Horațiu Nicolau s-ar fi afișat în mod constant alături de diverse domnișoare. Însă, pare că relația cu Lidia Buble devine tot mai serioasă.

Cum a reacționat cântăreața după ce a fost surprinsă cu noul iubit

De data aceasta, Lidia Buble nu și-a mai asumat cu subiect și predicat noua poveste de iubire. Cu toate acestea, a dezvăluit totuși că există dragoste în viața ei, însă totul se petrece cât se poate de discret.

„Sunt plină de dragoste, ofer dragoste, primesc dragoste. Sunt tânără, sunt în floarea vârstei. Nu am căutat niciodată persoane care să fie cunoscute sau faimoase, am căutat mereu să fie discret. Nu cunoșteam nimic din ziare. Iubire și dragoste în viața mea există’, a declarat Lidia Buble în emisiunea Teo Show, conform unica.ro.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă