Cine este Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica. Au împreună doi copii, dar nu s-au căsătorit niciodată

Publicat pe

Ioana Marcu este iubita fotbalistului Ciprian Marica, cel care este acum în mijlocului un scandal amoros, după ce s-a aflat că și-a înșelat iubita, împreună cu care are doi copii. Ioana este o prezență discretă și s-a ținut, până acum, departe de tabloide. 

Cine este Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica. Au împreună doi copii, dar nu s-au căsătorit niciodatăCine este Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica. Au împreună doi copii, dar nu s-au căsătorit niciodată

Ioana Marcu este mai mică decât Ciprian cu 8 ani, iar cei doi au împreună doi băieți. S-a născut în Constanța și a urmat Facultatea de Medicină. A ales să nu profeseze, ci să se dedice vieții de familie. 

Nu își dorește să fie cunoscută, vrea să își trăiască viața departe de ochii curioșilor și a ziarelor pe cât posibil', ne-a declarat Ciprian Marica în urmă cu ceva timp. 

Citește și: Ciprian Marica, filmat cu soția unui prieten într-o cameră de hotel. Bărbatul l-a prins în flagrant: i-a bătut la ușă și l-a invitat la o discuție! VIDEO

Nu vor să se căsătorească

Ioana și Ciprian sunt împreună din 2016 dar nu s-au căsătorit niciodată. Fotbalistul a declarat în trecut că nu s-au gândit niciodată la căsătorie, asta pentru că niciunul dintre ei nu consideră că o hârtie ar schimba lucrurile între ei. 

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri. La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?'

Citește și: Ironia sorții! Iubita lui Ciprian Marica s-a pozat alături de femeia cu care a fost surprins fotbalistul. Fotografia e făcută în holul aceluiași hotel unde a avut loc filmarea compromițătoare

A înșelat-o cu o femeie măritată

Ioana Marcu se află, fără voia ei, într-un scandal amoros care îl are ca personaj principal pe tatăl copiilor ei. Ciprian Marica a fost filmat la câteva minute după ce a întreținut relații sexuale cu o femeie măritată. Asta se întâmpla în 2019, dar filmulețul a fost publicat abia acum. 

Fostul a fost surprins într-un hotel hotel din Cluj, în compania Anei Munteanu, nora lui Florin Muntean, fostul șef de la Transgaz. Cel care i-a prins în flagrant este chiar soțul femeii, care a și filmat momentul în care Marica a ieșit la ușa camerei. Cineva i-ar fi comunicat acestuia că soția sa este la Grand Hotel Italia de 4 ore. Se pare că fotbalistul se cunoștea cu Florin Muntean Junior și cu Ana de mai multă vreme, fiind prieteni de familie, având chiar și apartamente în același bloc în Mamaia.

Citește și: Cele mai amuzante comentarii de pe pagina de Facebook a lui Ciprian Marica, după ce a fost prins cu o femeie măritată în camera de hotel, iar imaginile au devenit virale: „Multumim, ne-ai făcut ziua mai frumoasă, că altfel tot cu Iohannis, secui și covid adormeam!”

Filmarea durează 7 minute, timp în care Florin Muntean Jr. i-a muștruluit pe soția sa și pe Marica. El i-a cerut în mod repetat să-i dea voie înăuntru să o vadă pe Ana pentru a-i mărturisi că este „mai josnică decât zice'. Într-un târziu, femeia a ieșit singură din cameră și cu greu și-a găsit cuvintele.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter