Cine este Ion Cernea, soțul Irinei Loghin. Sunt împreună de 47 de ani

Publicat pe

Deși a fost un reputat luptător român, puțini știu cine este Ion Cernea, soțul Irinei Loghin. Artista și sportivul sunt împreună de 47 de ani și au doi copii, dar și o poveste de viață fascinantă. Iată cum s-au cunoscut și cum povestea lor de prietenie s-a transformat într-una de dragoste!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ea este una dintre cele mai mari artiste ale României, însă puțini știu cine este Ion Cernea, soțul Irinei Loghin. Reputata artistă și fostul mare sportiv formează un cuplu de nu mai puțin de 47 de ani, iar relația dintre ei a debutat oarecum atipic, dragostea instalându-se ulterior. Acesta este poate și motivul pentru care au una dintre cele mai longevive și mai trainice căsnicii din showbizul autohton.

Cine este Ion Cernea, soțul Irinei Loghin. Sunt împreună de 47 de aniCine este Ion Cernea, soțul Irinei Loghin. Sunt împreună de 47 de ani

Cine este Ion Cernea, soțul Irinei Loghin

Nu există în România, copil, tânăr sau persoană în vîrstă care să nu știe cine este Irina Loghin, indiferent de preferințele muzicale. Dat fiind însă că marea artistă a fost întotdeauna extrem de discretă în privința vieții personale, puțini știu cine este Ion Cernea (86), soțul Irinei Loghin (83), bărbatul care i-a dăruit doi copii și alături de care trăiește fericită de aproape o jumătate de secol.

Citește și: Ce a făcut-o pe Irina Loghin să reunțe definitiv la carne: „M-au luat cu salvarea, m-au dus la spital'

Citește și: Mama lui Cabral a chemat Ambulanța, după ce și-a pus singură un diagnostic greșit:’Sună repede la 112, mi-e rău, mă sufoc…’

Citește și: Leta Ilie, fosta soție a fotbalistului Sabin Ilie, s-a luat la bătaie cu un afacerist, într-un restaurant din București.A fost salvată de Vica Blochina

Citește și: Monica Tatoiu nu vrea să se împace cu Măruță:'Eu când dau delete…'

Fost campion național la lupte greco-romane, Ion Cernea a fost laureat cu argint la Roma, în 1960, și cu bronz, la Tokio, în 1964. Luptătorul a fost campion naţional la lupte greco-romane în 1956 şi 1958-1964, la categoriile 52 ,57 si 63 kg.

Cum s-au cunoscut Ion Cernea și Irina Loghin

Cine este Ion Cernea, soțul Irinei Loghin. Povestea de dragoste dintre Irina Loghin și Ion Cernea a început oarecum atipic, între ei legându-se mai întâi o relație de prietenie. Marea artistă și fostul sportiv au devenit un cuplu abia la 10 ani după ce s-au cunoscut, prin intermediul lui Benone Sinulescu.

Artista și soțul ei s-au cunoscut mai bine la petrecerile pe care fostul sportiv le organiza în garsoniera lui de lângă cinematograful Patria din Capitală. Pe atunci, Irina Loghin avea 24 de ani și se mutase de puțin timp în București. Dat fiind că artista avea probleme de sănătate, grija pe care i-a arătat-o Ion Cernea a impresionat-o, mai ales că acesta o vizita zilnic la spital. Nu în ultimul rând, se interesa de ea și când se afla în cantonamente.

„Sportiv fiind, mergeam la Centrul de pregătire 23 August. Vizavi de centru locuia cântăreţul Benone Sinulescu, pe care l-am cunoscut şi ne-am împrietenit, mergeam împreună la spectacolele de la Ansamblul Ciocârlia. Irina venise cam de un an-doi la Ansamblul Ministerului de Interne. Aşa ne-am cunoscut', a povestit soțul artistei.

„Când s-au cunoscut, Ion era campion la lupte greco-române. Arăta bine, era manierat. Era și bun prieten cu Benone Sinulescu. Într-o zi au stabilit să meargă la ștrand, iar Benone a chemat-o și pe Irina. Ea era o femeie extrem de frumoasă, curtată de mulți bărbați.

Au fost mulți care au încercat să o impresioneze, dar numai Ion a avut câștig de cauza', povestea, cu niște ani în urmă, un apropiat de-al Irinei Loghin pentru cancan.ro.

Cei doi s-au cununat civil pe 6 martie 1975, când artista avea 34 de ani. Atunci, artista era însărcinată în 7 luni cu primul lor copil, Ciprian, acum în vârstă de 47 de ani. Apoi a venit pe lume fiica lor, Irinuca, în vârstă de 44 de ani.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă