Cine este Ionuț Stoica de la Casa iubirii. A dat faliment în pandemie

Publicat pe

Cine este Ionuț Stoica de la Casa iubirii. În ediția de duminică seară, Flavius Jucu a fost eliminat de la Casa iubirii, iar telespectatorii l-au putut cunoaște pe noul concurent. Este vorba de Ionuț Stoica, un tânăr care a venit să-și întâlnească jumătatea. Iată cu ce se ocupă și ce se știe despre el!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ionuț Stoica de la Casa iubirii. În ediția de duminică seara de la Casa iubirii, Flavius Jucu a fost eliminat, în urma voturilor celor de acasă. Astfel, un nou concurent și-a făcut apariția în emisiune. Este vorba de Ionuț Stoica, tânărul care a pășit în competiție pentru a-și întâlni jumătatea.

Cine este Ionuț Stoica de la Casa iubirii. A dat faliment în pandemieCine este Ionuț Stoica de la Casa iubirii. A dat faliment în pandemie

Cine este Ionuț Stoica de la Casa iubirii. După o relație eșuată, Ionuț Stoica se pare că nu și-a pierdut speranța. Nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să facă parte din emisiunea Casa iubirii. Iată cu ce se ocupă și ce se știe despre el!

Citește și: Cine sunt concurenții de la Casa iubirii.14 tineri își caută jumătatea în emisiunea de la Kanal D

Citește și: Cine este Flavius Florin Jucu de la Casa Iubirii.Cu ce actor celebru seamănă

Citește și: Ce a răspuns Lidia Buble când a fost întrebată, de față cu Răzvan Simion, dacă este într-o relație:Tu vrei să mă prinzi și…

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac subtil către mama și sora lui Gabi Bădălău, după scandalul de la petrecere:„Acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata…

Cine este Ionuț Stoica de la Casa iubirii

Cine este Ionuț Stoica de la Casa iubirii. Ionuț Alexandru Stoica are 27 de ani și este din București. Bărbatul a decis să pășească în emisiunea de la Kanal D pentru a-și întâlni jumătatea.

Ionuț Stoica este pizzar de meserie și a avut chiar și un restaurant, însă a fost nevoit să îl închidă din cauza pandemiei.

„Numele meu este Stoica Ionut, sunt din București, am 27 de ani. Job-ul meu este să fac pizza. Am avut propriul business, dar în pandemie m-am văzut forțat să îl închid și acum colaborez cu diferite restaurante. Sunt zodia Săgetător. V-am văzut pe toate și sunteți foarte drăguțe', s-a prezentat inițial Ionuț în fața fetelor.

 Se pare că nu i-a atras nimeni atenția în mod special, însă a spus despre toate fetele din casă că sunt extrem de simpatice. De asemenea, a mai precizat că este o fire geloasă și se implică mult într-o relație.

Fetele sunt super drăguțe. M-au surpins acum când le-am văzut. Mi-au atras atenția câteva fete, dar nu pot să vă spun acum, din prima. Pentru cineva anume nu am venit. Sunt foc de gelos. Gelozia înseamnă că ții la persoana respectivă, iar dacă nu ești însemană că nu îți pasă. Așa sunt eu! Sunt alții care cred că gelos este prostesc, dar nu este așa', a continuat noul concurent de la Casa iubirii.

Reality show-ul „Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărit de luni până vineri de la 10:00 şi 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la16:00 şi 19:00, la Kanal D.

sursă foto- Facebook, Captură video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter