Cine este iubita lui Giani Kiriță. Maria Alexandra este cu 22 de ani mai tânără

Publicat pe

Cine este iubita lui Giani Kiriță. Giani Kiriță este unul dintre cei mai apreciați jucători de fotbal din România, acesta activând pentru echipa Dinamo. Ulterior, Giani a devenit specialist și în lupte MMA, apoi a luat cu avânt televiziunea, făcându-se remarcat în show-urile de aventură. Dincolo de imaginea de „bărbat dur”, Giani are doi copii, dintr-un mariaj anterior, iar în prezent este îndrăgostit de ceva timp de o tânără superbă mult mai tânără decât el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Giani Kiriță, 46 de ani, a activat drept jucător de fotbal, pentru echipa Dinamo, în perioada 1997 și 2003, unde, o vreme, a fost și căpitan. Giani Kiriță a devenit cunoscut, după ce a participat la diferite show-uri de aventură, cum ar fi „Exatlon” și „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. În ceea ce privește viața personală, Giani este foarte mândru de cei doi copii ai săi, Roxana și Marco, alături de fosta soție Daniea Milu. În prezent, Giani pare să fi găsit dragostea în brațele Mariei Alexandra, o tânără în vârstă de 24 de ani. Fostul fotbalist se afișează adesea alături de partenera sa, în ipostaze tandre, pe rețelele de socializare.

Cine este iubita lui Giani Kiriță. Maria Alexandra este cu 22 de ani mai tânărăCine este iubita lui Giani Kiriță. Maria Alexandra este cu 22 de ani mai tânără

Cine este iubita lui Giani Kiriță

Cine este iubita lui Giani Kiriță. Maria Alexandra are 24 de ani și este o tânără superbă, cu părul brunet și lung și un trup de model. Giani a fost sedus de frumusețea Alexandrei și au decis să formeze un cuplu, însă și-au păstrat relația departe de lumina reflectoarelor. În ultima perioada, legătura dintre cei doi a ajuns să fie destul de serioasă, având în vedere că s-au mutat deja împreună.

Giani Kiriță a făcut un alt gest care confirmă faptul că prețuiește relația Alexandra, pentru că a prezentat-o inclusiv mamei sale. Un aspect interesant al relației dintre Giani Kiriță și Alexndra Maria e faptul că între cei doi este o diferență de vârstă destul de mare, adică de 22 de ani.

Citește și: Cum se înțelege Giani Kiriță cu iubita lui tinerică. Secretul relației lor: „Am depășit etapa aceea. Asta este cel mai important’ / EXCLUSIV

Citește și: „A fost rău de tot, cu bătăi, cu suferințe'. Giani Kiriță a avut o copilărie de coșmar, din cauza tatălui

Se pare că vârsta nu reprezintă un impediment în relația lor, căci cei doi par a fi mai îndrăgostiți ca niciodată. Giani Kirița a vorbit despre iubita sa și a recunoscut că este femeia care a reușit să îl cumințească și să se așeze la casa lui.

Este o femeie care mă înțelege și care îmi oferă liniște. Asta este cel mai important. Giani Kiriță este un om care pleacă dimineață și seara se întoarce acasă, am depășit etapa aceea.„, a declarat Giani Kiriță pentru Viva.

Cum este relația dintre Giani Kiriță și mama sa

Giani Kiriță are o legătură foarte strânsă cu mama sa, pe care o iubește și de care vrea să aibă mereu grijă. Atunci când îi oferă un cadou, Giani Kiriță ține cont de câteva aspecte foarte importante, întrucât mama sa este genul de persoană care preferă lucruri practice.

„Da, ai atins un subiect sensibil și anume mama. De Ziua Mamei am grijă să îi spun mereu „La mulți ani!’. Nu îi duc flori pentru că are curtea plină de flori și mi-ar da cu ele în cap. Îi duc altfel de cadouri, ce vrea ea. De obicei îmi spune că vrea aragaz sau că vrea frigider. Chiar îmi spune ce își dorește, direct ce își dorește’, a povestit Giani Kiriță pentru Ego.ro.

Cristi Borcea a fost nașul de nuntă al lui Giani Kiriță

Giani Kiriță și Daniela Milu s-au căsătorit în anul 2000, iar nașul de cununie a fost Cristi Borcea. Din păcate mariajul celor doi nu a durat mai mult de șapte ani.

Nunta cu Dana am facut-o din banii pe care i-am primit de la Dinamo pentru titlul de campion castigat in 2000. A fost o petrecere mare la hotelul Bucuresti, unde am avut peste 200 de invitati, dezvaluia Giani Kiriță, într-un interviu.

FOTO Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă