Cine este iubitul lui Ruby? Cântăreaţa şi Adrian s-au cunoscut acum şase ani

Publicat pe

Ruby şi-a ţinut mulţi ani la rând iubitul departe de camerele de filmat. Iată că de ceva timp acesta apare la emisiuni TV, acum şi alături de partenera sa, celebra cântăreaţă. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire. S-au cunoscut în urmă cu şase ani şi de atunci sunt de nedespărţit!

Adrian Robert este cel care i-a cucerit inima lui Ruby în urmă cu şase ani de zile. Pe atunci, cântăreaţa filma videoclipul piesei Stinge lumina', alături de un tânăr dansator cu care a încercat câteva mişcări îndrăzneţe. Da, este vorba chiar despre Adrian!

După filmările acelui clip care a strâns milioane de vizualizări, cei doi s-au apropiat şi au devenit iubiţi. Iată că de ani de zile sunt împreună, se împacă foarte bine. Acum au decis să apară împreună şi în lumina reflectoarelor. Tânărul practică multe sporturi, iar de curând a participat şi la Ninja Warrior', de la Pro TV, încercând să-şi depăşească limitele.

Amândoi au pornit acum în aventura Asia Express. În primul interviu acordat împreună, ca şi cuplu, cei doi au anunţat că speră să facă faţă competiţiei: „Cam greu, dar o să ne descurcăm. Eu sunt sigură, mi-a spus de săpămâna trecută să mănânc eu (n.r. dacă este cazul să mănânce diferite mâncăruri mai ciudate). Dar nu o să mă las, să mănânce şi el, că altfel îşi bate joc de toată experienţa. Am văzut că anumite conflicte există, când e vorba de un cuplu îţi permiţi mai mult, îţi dai drumul la gură, dar nu va fi cazul”, a spus Ruby la Antena Stars.

Ruby şi iubitul fac echipă la Asia Express

Pentru Ruby şi iubitul ei Adrian, ziua de sâmbătă, plecarea la Asia Express, a început în forţă. În drumul spre aeroport, şi-au dat seama că au uitat o geantă acasă, aşa că au fost nevoiţi să se întoarcã, ceea ce a întârziat destul de mult sosirea la aeroport. Au văzut totul ca pe un semn, un mod de a sparge ghinionul, pentru ca de acum încolo să fie numai pe locul  1.

Foto: Facebook, PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter