Cine este Luca Tăbăcaru, micul Michael Jackson de la Românii au Talent

Publicat pe

Sezonul 11 Românii au Talent de la Pro TVa început în forță. Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să vadă concurenții din preselecții și nu au fost dezamăgiți. Printre cei care i-au impresionat pe cei patru jurați se numără și Luca Tăbăcaru. Micuțul de doar 7 anișori i-a cucerit pe toți cu un dans, în stilul lui Michael Jackson.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cei patru jurați de la Românii au Talent au fost impresionați de talentul micuțului, dar și de inocența cu care a răspuns atunci când a fost întrebat ce va face cu marele premiu, în valoare de 120.000 de euro. „Dacă o să câștigi 120.000 de euro ce o să faci?', l-a întrebat Florin Călinescu pe Luca, iar băiețelul a răspuns: 'O să fac eu ceva'.

Și Smiley a fost topit după micuț, fiind cucerit de drăgălășenia acestuia. Cu toate că are doar șapte anișori, Luca s-a îndrăgostit de muzica lui Michael Jackson după ce i-a auzit melodiile pe Youtube. El le-a promis tuturor că, în cazul în care trece în etapa următoare, va pregăti un număr muzical special.

Cine este Luca Tăbăcaru, micul Michael Jackson de la Românii au TalentCine este Luca Tăbăcaru, micul Michael Jackson de la Românii au Talent

Cine este Luca Tăbăcaru de la Românii au Talent

Băiatul a venit pe scenă, îmbrăcat precum Michael Jackson, iar talentul lui la dans i-a adus patru de DA. Florin Călinescu, Andra, Andi Moisescu și Alexandra Dinu l-au aplaudat și l-au apreciat pe micuțul de șapte ani, originar din Bacău. În cazul în care ar câștiga premiul cel mare, dansatorul și-ar dori să cumpere multe CD-uri cu muzica idolului său.

'În seara asta am pregătit un dans pe melodia lui Michael Jackson, 'Smooth Criminal'. La patru ani l-am descoperit pe Michael Jackson. Mie îmi place de el pentru că are niște melodii frumoase ca melodia ‘Heal the world’. Michael a murit și a existat încă un Michael pe pământ, adică EU', a spus Luca în prezentarea sa.

Citește și: Cine este Rareș Tufea, care a luat Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, la Românii au talent

Citește și: Cine este Marlena Botezatu de la Românii au Talent

Citește și: Cine este Cornel Marin de la Românii au Talent

Ce moment pregătește micul Michael Jackson pentru etapa următoare

Luca Tăbăcaru pregătește un moment muzical, pentru că lui îi place să și cânte.

Asta micu’ e haios, hai să fim sinceri, deci nu m-a dat pe spate, n-am căzut n-am zis Michael Jackson reîncarnat, fii atent aici nu îmi vine să cred. Nu are nici o treabă, e un puști care e îndrăgostit de Michael Jackson și e haios pe tema asta, despre asta e vorba atât.', a ținut să precizeze Andi Moisescu, după prestația micului dansator.

Luca știe și detalii despre viața personală a lui Michael Jackson. Nu înțelege însă de ce și-a albit pielea și și-a operat nasul. Părinții lui muncesc din greu, dar îl susțin în tot ceea ce face. Mama muncește la serviciu, tata pleacă să muncească și uneori mai muncește și acasă'

Alexandra Dinu, detalii din culisele Românii au Talent

Multă lume a fost luată prin surprindere de faptul că Mihai Petre a fost înlocuit de Alexandra Dinu. Ce spune frumoasa vedetă despre noul proiect?

„Discuțiile cu PRO TV despre acest proiect au început în vara acestui an. Am mai avut discuții și în trecut, însă pentru alte proiecte, despre care nu am considerat în acel moment că mi se potrivesc.

Mereu mi-a plăcut, însă, formatul de televiziune „Românii au talent, iar atunci când mi s-a propus să dau o probă pentru rolul de jurat în  acest show,  mi-am  zis  că  este momentul pentru o nouă experiență profesională în viața mea. Am trimis o probă producătorilor, le-a plăcut, iar la începutul lunii octombrie (n.r. anul trecut) am revenit în România pentru filmări”, ne-a declarat Alexandra Dinu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter