Cine este Maria Buză, concurentă la Asia Express sezonul 3? E considerată cea mai bogată actriță din România

Publicat pe

Maria Buză a acceptat provocarea și este concurentă la Asia Express sezonul 3. Este cunoscută în toată România, urcă pe marele scene și impresionează publicul. Este actriță, artistă în toată regula și așa a reușit să strângă o avere considerabilă. 

De ani de zile, Maria Buză impresionează publicul. Este o actriță de succes pe care o cunoaște întreaga Românie. A absolvit Academia de Teatru şi Film în 1997, la clasa profesorului Gelu Colceag și a debutat în teatru în anul 1998, cu rolul Smărăndiţei, în piesa „O batistă în Dunăre”, la Teatrul Naţional Bucureşti.

În copilărie însă nu visa la actorie. „Îmi doream foarte tare să fiu balerină. Ai mei nu puteau să mă ducă la nicio şcoală de balet. În clasa a VI-a, familia a strâns suma care îmi trebuia ca să merg la Şcoala populară de artă. Şi am făcut balet doi ani, după care am trecut la dansuri populare. Mi-a plăcut foarte mult, sunt o dansatoare foarte bună şi foarte expresivă. Şi acum, dacă merg la o petrecere şi dansez, fac spectacol, pentru că mie îmi place să dansez artistic, trebuie să „desenez” puţin prin mişcare. Eram înnebunită să merg în discotecă şi să dansez. Nu mai dansa nimeni în jurul meu, eram doar eu şi ceilalţi se uitau la mine.”, a spus ea într-un interviu pentru Adevărul. 

Maria a devenit cunoscută marelui public şi pentru vocea sa:  „Mi-ar fi plăcut să cânt jazz, mi-ar fi plăcut să cânt operă, mi-ar fi plăcut să fiu Liza Minelli… De ce mă întrebaţi, puteţi să mă ajutaţi cu ceva, sau doar răsuciţi cuţitul în rană? Mi-ar plăcea, şi acum nu glumesc deloc, să joc într-un musical. Cred că aş fi omul potrivit la locul potrivit.', conform Revista Flacăra.

Privind viața personală, ea este căsătorită cu violonistul George Pătraşcu şi au împreună un copil, Andrei.

S-a zvonit de-a lungul anilor, că Maria Buză, concurentă la Asia Express sezonul 3, ar fi cea mai bogată actriță din România. În 2018, s-a aflat că aceasta și soțul ei, violonistul George Pătrașcu, și-au deschis două restaurante, unul în Mamaia, și un altul în București. Am ajuns să fac pe gazda, pe artistul și pe patronul ca să fie bine și ca să meargă afacerea. Cu restaurantul din Capitală ne descurcăm bine, dar nu este ușor, nu ne lăudăm cu niște venituri colosale. Dau din coate ca să aduc clienți, concurența este foarte mare, sunt multe restaurante pe piață, așa că este și normal. Încercăm să ne diferențiem pe piață prin programul artistic live pe care îl avem', a declarat artista conform Click.

Pe lângă restaurante, ea ar deține și o plajă privată în statiunea Mamaia.

Cine este Maria Buză, concurentă la Asia Express sezonul 3? E considerată cea mai bogată actriță din RomâniaCine este Maria Buză, concurentă la Asia Express sezonul 3? E considerată cea mai bogată actriță din România

Maria Buză și Lia Bugnar, primele declarații despre participarea la Asia Express: „La noi două, la vârsta asta, imprevizibilul…'

Printre concurenții care au acceptat provocarea se numără Maria Buză și Lia Bugnar, cele două bune prietene considerând Asia Express o provocare de neratat. Iată primele declarații făcute de cele două concurente.

Lia: Pentru mine Asia Express nu e despre geografie, e despre un drum interior. Dat fiind faptul că sunt alături de prietena mea cea mai bună e și o încercare pentru noi să vedem ce a mai rămas din prietenia noastră. Viața ne-a dat mult de lucru și asta e un bun examen. La noi două, la vârsta asta, imprevizibilul se întâmplă destul de rar. Nu e de ratat ceva ce în mod sigur nu ți se va mai întâmpla. Nu ai dreptul să treci pe lângă o asemenea șansă. În plus, avem atâtea pe cap amândouă încât o să fie perfect să avem o singură misiune’.

Foto: Facebook 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter