Cine este Monica Odagiu. S-a spus că a fost iubita lui Dan Bittman

Publicat pe

Cine este Monica Odagiu. Cântăreața a devenit celebră pe vremea când interpreta unul dintre rolurile din serialul Pariu cu Viața de la Pro TV. Însă, mulți se întreabă cine este, de fapt, cea care face o echipă imbatabilă pe scenă chiar cu sora ei, Ana Odagiu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

A apărut în numeroase producții televizate, atât în seriale de succes, cât și în emisiuni apreciate de telespectatori. Este frumoasă foc și extrem de talentată, dar în trecutul ei a fost și un moment mai neplăcut, atunci când s-a spus că ea este femeia pentru care Dan Bittman a părăsit-o pe Liliana Ștefan.

Cine este Monica Odagiu. S-a spus că a fost iubita lui Dan BittmanCine este Monica Odagiu. S-a spus că a fost iubita lui Dan Bittman

Cine este Monica Odagiu

Monica Odagiu s-a născut în anul 1996, în Brăila. Talentul ei este moștenit din familie, iar ea și-a început cariera încă de la o vârstă fragedă. A participat în cadrul mai multor evenimente artistice împreună cu sora ei mai mare, Ana, precum și cu tatăl lor, chitaristul Gelu Odagiu. Este deosebit de talentată atât în actorie, cât în muzică.

Avea doar 7 ani atunci când a participat la prima ei competiție de pian, la Paris. După o vreme a renunțat la pian, deoarece simțea că nu îi permite să fie suficient de creativă. A călcat pe urmele tatălui și a învățat și ea să cânte la chitară. După ce a apărut în serialul Pariu cu Viața de la Pro TV, în perioada 2011-2012, a dat marea lovitură, fiind foarte îndrăgită de public.

Cine este Monica Odagiu? Ulterior a primit numeroase oferte pentru apariții în emisiuni, în filme, în seriale și în videoclipuri. Câțiva ani mai târziu, a participat la Vocea României, unde a ajuns să facă parte din echipa lui Marius Moga.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a surorilor Ana și Monica Odagiu: „A fost și toxică, și frumoasă, și romantică, și bolnăvicioasă' / EXCLUSIV

Citește și: Felix Baumgartner, urare romantică de ziua Mihaelei Rădulescu. Ce a postat iubitul vedetei pe rețelele de socializare: „Dragostea mea…'

Citește și: Ana și Monica Odagiu, detalii de culisele emisiunii Te cunosc de undeva: „Ca în toate iubirile mari, există între noi și divergențe, și supărări' / EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Raluca Bădulescu și noul ei iubit. Este un medic mai tânăr decât ea

S-a spus că a avut o relație cu Dan Bittman

Cine este Monica Odagiu? În anul 2016, Monica Odagiu studia actoria și a jucat în videoclipul melodiei „Stau cu picioarele în apă rece” al formației Holograf. La acel moment, au apărut zvonuri răutăcioase, care susțineau că între cei doi artiști ar fi ceva mai mult decât o relație profesională. Cu toate acestea, nu au apărut dovezi clare în aceeastă privință, iar cântăreața a negat totul/

„Mulţi oameni au spus: Băi, de ce nu ieşiţi să spuneţi că nu e adevărat? De ce nu comunicaţi? Am zis că nu e o idee bună. Şi pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Cică am 25, am 24 încă. Fiecare îşi face meseria cum poate. Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele‘, a spus ea la Acces Direct, la acea vreme.

Cu cine se iubește acum Monica Odagiu

Cine este Monica Odagiu? Artista a fost mereu discretă când a fost vorba despre viața ei personală. Cu toate acestea, a oferit câteva detalii din intimitatea ei, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Viva.

„Nu am timp de nimic în perioada asta, însă, dacă ar exista cineva, oricum nu v-aș spune. (râde) Doar mă ştiţi! Nu o să intru în detalii, pentru că nu-mi place să vorbesc despre viața mea personală, dar ce pot să-ți spun este că în perioada aceasta cariera este cea mai importantă pentru mine”, a dezvăluit ea.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter