Cine este Oana Boghiu de la Visuri la Cheie. Are o soră geamănă

Publicat pe

Cine este Oana Boghiu de la Visuri la cheie. Pro TV a anunțat miercuri că au început deja filmările pentru Visuri la cheie, sezonul 9. De asemenea, s-a mai aflat că trei arhitecți noi se alătură proiectului de renovări. Unul dintre aceștia este Oana Boghiu. Iată cine este, dar și ce se ocupă în viața reală!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Oana Boghiu de la Visuri la cheie. Dragoș Bucur a anunțat că filmările sezonului 9 al celebrei emisiuni „Visuri la cheie” au început deja. Noutatea este că echipa are acum o altă componență. Trei arhitecți se alătură celui mai cunoscut proiect de renovări: Mara Ciubotaru, Oana Boghiu și Andrei Samoil.

Cine este Oana Boghiu de la Visuri la Cheie. Are o soră geamănăCine este Oana Boghiu de la Visuri la Cheie. Are o soră geamănă

Cine este Oana Boghiu de la Visuri la cheie. Oana Boghiu nu este străină publicului, întrucât este sora geamănă a Laurei Boghiu. Iată ce se știe despre noua arhitectă, dar și ce spune despre noul proiect în care a fost implicată!

Citește și: Alina Vîlcu de la Visuri la Cheie, despre accidentul grav prin care a trecut:„S-a soldat cu o operație cu 13 șuruburi în gleznă'

Citește și: Laura Boghiu de la Visuri la Cheie s-a căsătorit în secret, la Paris:„A fost o nuntă mai atipică'

Citește și: Premiile Gopo 2022 – lista câștigătorilor.Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc, premiați pentru întreaga carieră

Citește și: Ce făcea Alina Sorescu în timp ce Alexandru Ciucu se afla la tribunal.Artista a lipsit

Cine este Oana Boghiu de la Visuri la Cheie

Cine este Oana Boghiu de la Visuri la cheie. Filmările pentru Visuri la cheie, sezonul 9, deja au început. Însă, Pro TV a anunțat mici schimbări în emisiunea mult așteptată. Noutatea este că echipa are acum un alt format, iar trei arhitecți s-au alăturat proiectului.

Una dintre aceștia este Oana Boghiu, sora Laurei Boghiu de la Visuri la cheie. Nu este străină publicului, întrucât nu este pentru prima oară când apare la TV. În urmă cu ceva timp, a ajutat-o pe sora ei și a lucrat cot la cot cu ea pentru a aduce un zâmbetul în sânul familiei.

Oana Boghiu are o carieră impresionantă și se declară o familistă convinsă.

Cu toate că am fost de câteva ori la filmări cu Laura, emoțiile sunt diferite acum. Este o provocare nouă și mă bucur să fac parte din echipa Visuri la cheie și că alături de colegi o să ajutăm, cum putem mai bine, familiile pe care le vom cunoaște', a declarat Oana.

Pe lângă Oana Boghiu, echipei s-au alăturat și Mara Ciubotaru, dar și Andrei Samoil.

Mă bucur să încep primăvara cu energie şi inspiraţie pentru proiecte noi, iar anul acesta cu atât mai mult, fiindcă mă alătur echipei Visuri la cheie. Proiectul special pe care l-am făcut în toamnă în cadrul emisiunii a fost unul de suflet, aşa că sunt entuziasmată să cunosc noile familii, să revăd echipa şi să fac parte din ea, în noul sezon, pentru a crea experienţe memorabile împreună.', spune Mara.

Astfel, echipa completă din sezonul nouă Visuri la cheie este formată din Dragoş Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu, Oana Boghiu, Mara Ciubotaru, Alex Gavrilescu şi Andrei Samoil.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter