Cine este Paco de la Chefi la Cuțite. A lucrat într-o bază militară din Irak

Publicat pe

Cine este Paco, pe numele lui adevărat Francisco Quintanar Angulo. Paco, simpaticul concurent de la Chefi la Cuțite, din echipa lui Sorin Bontea, s-a îndrăgostit în copilărie de bucătărie, după ce a renunțat la școală și a intrat direct în câmpul muncii la o vârstă foarte fragedă. Spaniolul a venit la preselecții alături de soția lui, o româncă originară din Cluj. S-au cunoscut și s-au îndrăgostit când lucrau la un restaurant, apoi au ajuns să aibă împreună afacerea proprie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Paco (55 de ani) și Daniela (49 de ani), soția lui, au lucrat inclusiv în Irak, unde au gătit într-o unitate militară pentru aproximativ 1.500 de soldați, timp de cinci luni și jumătate. Au fost martorii unor tragedii, inclusiv decesul unor soldați. Cu toate acestea, și-au făcut treaba cu profesionalism.

Cine este Paco de la Chefi la Cuțite. A lucrat într-o bază militară din IrakCine este Paco de la Chefi la Cuțite. A lucrat într-o bază militară din Irak

Cine este Paco de la Chefi la Cuțite. Numele lui real este Francisco Quintanar Angulo

Spaniolul și-a dorit să îi impresioneze pe cei trei jurați cu un preparat inventat chiar de el. Deși a părut inițial că a eșuat, având o mâncare prea dulce, a reușit să ajungă în cele din urmă chiar în echipa lui Sorin Bontea.

„Nu am fost la nicio școală de bucătari. Nu am fost la nicio școală, la 11 ani m-am dus la lucru în agricultură. De acolo a început pasiunea mea pentru bucătărie, făceam mâncare pentru prieteni. Eu nu știu multă tehnică de bucătărie, bucătăria mea e simplă.

Sunt căsătorit de 20 de ani, vin aici în România numai iarna. Acolo lucrăm la restaurant, eu bucătar și ea cu desertul. Ea era economistă, ne-am cunoscut când a venit să lucreze la restaurant. Eu tot insistam să vină la un suc, să îi povestesc ceva. Am lucrat și în Irak. Acolo se auzeau mitraliere și noaptea”, a povestit Paco la Chefi la Cuțite.

Citește și: Cine este Lina Chirilă de la Chefi la Cuțite. A fost bătută de soț

Citește și: Jamilla se apără, după ce a fost acuzată de furt: „Schimbul de replici mi-a dat de gândit”

Citește și: La ce alimente a renunțat Andra. A slăbit spectaculos în timp record: „Mi-am propus să nu mai…”

Citește și: Cine este Arminia Lorena Grad de la Chefi la Cuțite. Iubitul ei e cu 17 ani mai în vârstă

Cum și-a cunoscut soția

Ea era economistă din Cluj, dar a decis să plece în Spania să câștige mai mulți bani. A ajuns să spele vase într-un restaurant, acolo unde l-a cunoscut pe Paco. A rezistat doar câteva luni, apoi a decis să se întoarcă în țară, dar el nu s-a dat bătut și a venit după ea. Acum sunt căsătoriți de două decenii și nu regretă deloc că au decis să rămână împreună.

Cine este Paco, de la Chefi la Cuțite, pe numele lui real Francisco Quintanar Angulo. „Eu am plecat din Cluj, de la birou, am plecat în Spania. M-am angajat la spălat de vase într-un restaurant, acolo unde l-am cunoscut. Ne-am dus în Palma de Mallorca și ne-am găsit de lucru împreună la un hotel unde am lucrat 10 ani. Am plecat de acolo pentru că ne-am gândit să ne deschidem un restaurant al nostru, o afacere micuță”, a dezvăluit Daniela, soția concurentului.

Cine este Francisco Quintanar Angulo, alias Paco de la Chefi la Cuțite. „Am deschis și cinci ani am lucrat la restaurant. În al treilea an a început să dea roade. La 28 de ani am plecat în Spania și m-am întors după cinci luni (n.r. și el a venit după ea) A stat două săptămâni în România, când l-am văzut în aeroport mi-am dat seama că vrea ceva serios. În Irak s-a consolidat relația noastră”, a completat soția lui Paco.

Sursă foto: Antena 1

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter