Cine este Rareș Gabriel Grigore, noul iubit al Ralucăi Bădulescu: "N-am regrete"

Publicat pe

Cine este Rareș Gabriel Grigore, noul iubit al Ralucăi Bădulescu. Raluca Bădulescu a mărturisit că este într-o nouă relația, iar apoi a fost surprinsă de actualul iubit. Mulți s-au întrebat cine este bărbatul care a reușit să îi cucerească inimă, așă că uite cu ce se ocupă și ce se știe despre el!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Rareș Gabriel Grigore, noul iubit al Ralucăi Bădulescu. Raluca Bădulescu este una dintre cele mai iubite vedete din țara noastră. O vedem tot timpul cu zâmbetul pe buze, în special când este alături de oamenii importanți din viața ei, familia și prietenii. Totuși, în urmă cu ceva timp, vedeta anunța că divorțează de partenerul ei, Florin Stamin, după 13 ani de căsnicie. Vestea venea ca un șoc pentru fani, întrucât nu a dat niciodată de înțeles că ar exista probleme în relația ei.

Cine este Rareș Gabriel Grigore, noul iubit al Ralucăi Bădulescu: "N-am regrete"Cine este Rareș Gabriel Grigore, noul iubit al Ralucăi Bădulescu: "N-am regrete"

Cine este Rareș Gabriel Grigore, noul iubit al Ralucăi Bădulescu. Raluca și Florin au rămas în relații extrem de bune, după divorț, și păstrează legătura în continuare. Au comunicat chiar și despre faptul că și-au făcut noi relații, pentru că, da, vedeta iubește din nou și se declară extrem de îndrăgostiă. Iată cine este bărbatul alături de care s-a afișat recent și ce se știe despre el!

Citește și: Primele imagini cu Raluca Bădulescu și noul ei iubit. Este un medic mai tânăr decât ea

Citește și: Dieta care a adus-o pe Raluca Bădulescu la 47 de kilograme. Ce alimente consumă:„Nu am renunțat la…’

Citește și:Cum se înțeleg acum Brigitte Pastramă și fiul ei, după mai multe certuri și împăcări:„Știu că mama e acolo întotdeauna pentru mine’

Citește și:Ce sumă uriașă a plătit Simona Gherghe pentru controlul medical al fiicei ei, în Grecia:'Sfatul meu este să…'

Cine este Rareș Gabriel Grigore, noul iubit al Ralucăi Bădulescu

Cine este Rareș Gabriel Grigore, noul iubit al Ralucăi Bădulescu. Raluca Bădulescu și Florin Stamin au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai bine de un deceniu. Cei doi au decis să se despartă anul acesta, însă au rămas în relații bune, după cum spunea chiar vedeta.

La mai bine de două luni de la divorț, Raluca a fost surprinsă alături de noul iubit, pe numele său Rareș Gabriel. Recent, s-a aflat că acesta este de profesie medic și este mai tânăr decât partenera lui.

Rareș i-a cucerit inima juratei de la Bravo, ai stil, iar vedeta pare extrem de împlinită alături de el.

Ce spune Raluca Bădulescu despre noul iubit

Raluca Bădulescu declara că iubește din nou, după despărțirea de soțul ei. Nu a oferit prea multe detalii despre partenerul de viață, însă se declară extrem de fericită.

„Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât de mult poate durea în viitor.', a declarat Raluca Bădulescu la o emisiune TV.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter