Cine este Sara Ardeleanu, noul Golden Buzz la "Românii au talent?" Fetița de 10 ani l-a impresionat până la lacrimi pe Mihai Petre

Publicat pe

În weekendul care tocmai a trecut, aparent inflexibilul jurat Mihai Petre a apăsat butonul auriu după prestația unei fetițe de doar 10 ani. Iată cine este Sara Ardeleanu, noul Golden Buzz de la „Românii au talent”!

Fiecare ediție a celui mai urmărit show de talente, „Românii au talent”, aduce noi surpprize, deși, după atâtea sezoane, jurații ar putea spune că nu mai pot fi surprinți. De data aceasta, Sara Ardeleanu, o fetiță de doar 10 ani, a primit Golden Buzz, reușind să-l impresioneze până la lacrimi pe Mihai Petre cu dansul ei.

Sara, tu ai 10 ani? Esti un 10 perfect, iar sezonul acesta, eşti minunea mea. Românii au talent e despre performanţa care îţi transmite emoţie, e despre uimire, neaşteptat, despre adevăr. Emoţia vine la pachhet cu adevărul. A fost unul dintre cele mai bune momente de dans pe care le-am văzut vreodată la 10 ani, într-un 10 perfect', i-a spus Mihai Petre micuței Sara Ardeleanu.

La 10 ani, Golden Buzz în sezonul 10 „Românii au talent”

Sara e născută pe 10 martie, tocmai a împlinit 10 ani și a considerat că sezonul 10 al emisiunii „Românii au talent” îi va purta noroc, ceea ce, de altfel, s-a și întâmplat. Puștoaica este pasionată de dans și muncește foarte mult pentru a-și desăvârși talentul, cu atât mai mult cu cât a fost inspirată chiar de show-ul de talente să-și descopere pasiunea.

„Mă uitam la televizor la Românii au talent şi am văzut o balerină care a dansat foarte frumos. Am vrut şi eu să încerc. De la 6 ani le am zis părinţilor că vreau să fac dans. Iubesc ceea ce fac. Muncesc foarte mult, chiar şi 6 ore pe zi. O fac cu drag şi nimeni nu îmi poate lua dansul', a povestit Sara Maria Ardeleanu.

Campioană mondială la dans contemporan!

Munca susținută i-a fost răsplătită Sarei Ardeleanu, care, la doar 10 ani, are deja un palmares de invidiat, așadar Mihai Petre a făcut cea mai bună alegere în momentul în care a apăsat butonul Golden Buzz.

'Am fost la concursuri naționale și internaționale de dans și în cel mai frumos musical din toate timpurile, numit My Fair lady din România, în care joc în prezent rolul micuței florărese din Covent Garden alături de cei mai iubiți artiști, muzicieni și dansatori. Am obținut titlul de campioană mondială la dans contemporan la categoria mea de vârstă', a mai spus Sara Ardeleanu.

GOLDEN BUZZ SARA ARDELEANU

Să revedem împreună prestația completă și perfectă a Sarei Ardeleanu, minunea de 10 ani a lui Mihai Petre. #un10perfect

Publicată de Romanii au talent pe Sâmbătă, 21 martie 2020

Foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter