Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Daniel Pavel de la Survivor: „Frate, tată, fiu, cel mai bun prieten”

Publicat pe

Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Daniel Pavel de la Survivor România. Prezentatorul tv este cunoscut de toată lumea, însă puține lucruri se cunosc despre fratele lui, Liviu. Tocmai ce a fost ziua lui de naștere, iar gazda emisiunii Survivor România i-a transmis un mesaj emoționant.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel, gazda emisiunii Survivor România este cunoscut de foarte mulți fani, iar reality show-ul de la PRO tv i-a adus cea mai mare notorietate. Puțini știu, de fapt, că vedeta mai are un frate, mai mic cu patru ani decât celebrul moderator, de care e extrem de mândru. Gazda show-ului Survivor are numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Daniel Pavel de la Survivor: „Frate, tată, fiu, cel mai bun prieten'Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Daniel Pavel de la Survivor: „Frate, tată, fiu, cel mai bun prieten'

Daniel Pavel este destul de discret când vine vorba de familia lui. Cu ocazia zilei de naștere a fratelui său, moderatorul i-a transmis un mesaj emoționant lui Liviu. Ambii seamănă ca două picături de apă!

Citește și: Primele imagini cu Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop.S-au fotografiat în ipostaze tandre 

Citește și: Unde locuiește Daniel Pavel de la Survivor când vine în România:„Acasă înseamnă mai puțin confortul modern, cât..'/ EXCLUSIV

Citește și: Iubita cântărețului Tom Mann a murit în ziua nunții:„Nu mai am lacrimi să plâng'. Bebelușul lor a rămas orfan de mamă

Citește și: De ce a divorțat Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, după 11 ani de căsnicie:”Am ales să mă trezesc…”

Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Daniel Pavel de la Survivor România

Daniel Pavel este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de emisiune de la noi. De când prezintă reality-show-ul Survivor România, și-a câștigat o comunitate mare de fani. Puțini internauți știu însă că moderatorul mai are încă un frate, pe nume Liviu, care este cu patru ani mai mic decât el. Obișnuit să nu-și expună familia în lumina reflectoarelor, de data asta însă Daniel Pavel nu a ezitat să a postat o fotografie cu fratele său. Cu ocazia aniversării lui Liviu, vedeta i-a transmis și un mesaj foarte emoționant.

„Frate, tată, fiu, cel mai bun prieten. Profesor și antrenor de sport ANEFS cum laude. Fotbalist și atlet de top, expert consacrat în culturism si fitness, născut nu făcut (ca mulți din nefăcuții ‘instructori). 

Gladiator- stâlp fundamentat pe principiile moralei creștine. Cireșar, geamăn, om. Liviule, ce bine că ești! La mulți ani, frate!', este mesajul publicat transmis de Daniel Pavel pe Instagram. 

În vârstă de 41 de ani, fratle lui Daniel Pavel este profesor și antrenor de sport în cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter