Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Florin Piersic Jr. Nu are legătură cu lumea artistică

Publicat pe

Cine este fratele lui Florin Piersic Jr. Puțină lume știe că talentatul actor și regizor mai are un frate. Fiul cel mic al lui Florin Piersic locuiește acum în Austria și nu are vreo legătură cu lumea artistică. Deși au mame diferite, Daniel și Florin Piersic Jr. au avut mereu o relație foarte frumoasă și foarte strânsă. Pe marele actor Florin Piersic îl știe o țară întreagă, la fel ca pe fiul care îi duce numele mai departe, dar puțini au idee cine este, de fapt, cel de-al doilea fiu al artistului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

A fost un cuceritor, iar femeile picau ca într-o plasă în mrejele lui. Florin Piersic a iubit de multe ori, dar nu toate poveștile de dragoste s-au ridicat la nivelul relațiilor cu mamele celor doi fii ai săi, Florin și Daniel. Florin Piersic și Anna Széles au format oficial un cuplu timp de 10 ani. Atunci când au decis să se despartă, fiul lor, Daniel, a rămas alături de mama lui.

Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Florin Piersic Jr. Nu are legătură cu lumea artisticăCine este și cu ce se ocupă fratele lui Florin Piersic Jr. Nu are legătură cu lumea artistică

Cine este fratele lui Florin Piersic Jr.

Daniel Piersic a rămas alături de mama lui, în Budapesta, după divorțul părinților. Însă, a venit constant în țara noastră ulterior.

Verile le petreceam la Cluj. La 10 ani, mă urca mama în tren la Budapesta, iar aici, la Cluj în gară, mă aștepta Florin, tata. Cam așa au decurs lucrurile până pe la 17-18 ani, veneam vara și stăteam chiar și o lună. Deci am multe amintiri care mă leagă de Cluj.

Citește și: Cum se înțelege Florin Piersic Jr. cu tatăl său: 'Există undeva o ruptură, care nu poate fi cusută niciodată'

Citește și: Oana Lis și-a redeschis cabinetul psihologic. Cât costă o ședință de terapie: „Dacă te confrunți cu anxietate, atacuri de panică…'

Citește și: Cine este iubita lui Florin Piersic Jr. și cu ce se ocupă. Sunt împreună de 9 ani!

Citește și: WRS, despre divergențele cu Andreea Bălan, de la Te cunosc de undeva: „Jurații ne-au făcut pe mine și pe Emilian să ne simțim ușor nedreptățiți. Au o doză mare de…' / EXCLUSIV

E ca și cum m-aș întoarce acasă aici. Acum locuiesc la Viena. Și cumva acum, fac naveta Viena-Budapesta-Cluj. Dar nu e lung drumul. Pentru mine, trecerea într-o țară străină nu a fost facilă și m-am adaptat mai greu.

La vârsta aceea, pentru mine, România însemna că eram mândru de mama și de tata. […] În Ungaria a fost greu când ne-am mutat cu totul. Până la urmă, însă, m-am adaptat. A contat faptul că părinții mei au rămas într-o relație de prietenie foarte bună. Așa că mă întorceam des în România, a declarat Daniel într-un interviu, potrivit impact.ro . 

Cu ce se ocupă Daniel Piersic

S-a mutat în Austria, acolo unde a studiat comerțul exterior și relațiile internaționale. Ulterior, s-a angajat la o corporație. Conform informațiilor apărute anul trecut, tot pe Impact.ro, se pare că cel de-al doilea fiu al lui Florin Piersic este căsătorit cu Lisann, originară din Ungaria. Din povestea lor de dragoste au venit pe lume doi copii.

Sursă foto: Facebook, Impact.ro

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter