Cum arată și cu ce se ocupă sora Ilincăi Vandici: „Nu vorbesc despre ea pentru că...”

Publicat pe

Cine este și cu ce se ocupă sora Ilincăi Vandici. Ilianca Vandici de la noi pe care toată lumea o cunoaște, dar puțini sunt fanii prezentatoarei de la Bravo, ai stil! are o soră mai mare. Cele două au o relație minunată, atât de familie cât și profesională. Natalia și vedeta de la Kanal D seamănă ca două picături de apă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Natalia, sora Ilincăi Vandici, , care este mai mare cu trei ani decât sora ei, era profesoară, în anul 2013. În urmă cu câțiva ani, tânăra s-a mutat la București, unde s-a căsătorit și acum are un copil care a venit pe lume anului trecut. După ce s-a speculat că o ține „ascunsă', vedeta de la Bravo, ai stil, a decis să lămurească lucrurile.

Cine este și cu ce se ocupă sora Ilincăi Vandici. Cele două au o relație foarte bună

Prezentatoarea TV a explicat de ce vorbește foarte rar despre sora sa, chiar dacă au o relație extrem de bună. Ilinca Vandici a spus că a făcut mai multe vloguri în care a apărut împreună cu sora ei.

„„Da, am o sora mai mare cu 3 ani decât mine. Nu vorbesc despre ea pentru că nu sunt întrebată, dar am făcut vloguri împreună. Îmi este un om foarte drag și apropiat mie. Este profesoară de limba romană, la București, are și ea familia ei, un băiețel de 10 luni. Avem o relație foarte, foarte frumoasă, foarte apropiată'', a declarat Ilianca Vandici pentru Ciao.

Citește și: Câte kilograme are, de fapt, Ilinca Vandici de la Bravo, ai stil!

Citește și: Cum a fost cerută Ilinca Vandici în căsătorie

Citește și: Când și unde va avea loc înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian

Ce relație are vedeta cu familia ei

În cadrul aceluași interviu, Ilinca Vandici a vorbit despre relația pe care cu părinții ei și cele mai frumoase clipe pe care le-a trăit în copilărie.

„Relația cu familia mea este și va fi foarte bună. Că am avut eu anumite așteptări și că poate nu am înțeles anumite lucruri pentru că nu eram suficient de atentă la ceilalți oameni din jurul meu și eram mai atentă la mine… asta este partea a doua.

Am avut o copilărie minunată, doi părinți minunați care au făcut tot ce au știut și au putut mai bine pentru a ne crea un mediu și o dezvoltate propice mie și surorii mele. Da, m-au susținut financiar în venirea mea în București, în tot ce a însemnat cariera mea. Au fost acolo lângă mine când am avut nevoie așa cum au știut și au putut ei.

Năzbâtii am făcut o grămadă, ca orice copil, am avut o fractură de cot la 14 ani ce a necesitat spitalizare o lună de zile cu două intervenții chirugicale', a mai declarat vedeta, potrivit aceleași surse.

Își dorește Ilianca Vandici să participe la un reality show

Întrebată dacă ar vrea să participe la un reality show, Ilinca Vandici a răspuns: „Depinde de reality show, nu știu niciodată unde mă duce viața. Fac parte dintr-un reality show, având în vedere că sunt la cârma Bravo, ai stil!' de 7 sezoane și sunt implicată în tot ceea ce se întâmplă acolo.

Sunt o fire competitivă, dacă ar fi să fiu eu implicată ca și concurentă. Pe lângă asta sunt extrem de corectă. Sunt un luptător pentru dreptate și pentru tot ce înseamnă căutarea și găsirea ei. Asta nu știu dacă ar fi o calitate sau un defect într-o anumită competiție, însă așa sunt eu construită ca om', a mai spus Ilinca.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter