Cine este și cum arată soțul Mirelei Vaida. Imagine rară din vacanță

Publicat pe . Actualizat Miercuri, 25 ianuarie 2023, 17:43

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, este una dintre persoanele publice de la noi care nu obișnuiește să își expună familia pe rețelele de socializare. Dar, în urmă cu puțin timp, vedeta a decis să le facă o surpriză de proporții fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare, postând o imagine rară cu soțul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Imaginea despre care vorbim, și care a fost recompensată de fani cu peste 15.000 de like-uri, a fost făcută de Mirela Vaida în Turcia, locul ales de familia sa ca destinație de vacanță pentru această vară.

vaida-1vaida-1

Succesul fotografiei de familie se datoarează faptul că Alexandru nu a apărut niciodată în emisiuni de televiziune, nici interviuri nu a acordat. Soțul Mirelei nu are conturi pe rețelele de socializare și nici nu publică fotografii pe nicăieri. Așa că da, prezența lui a fost o surpriză pentru toată lumea.

Cine este și cum arată soțul Mirelei Vaida

Se pare că Mirela a ales să facă acest gest pentru că astăzi (nr. 20 august) este o zi specială. Vedeta a distribuit această imagine chiar în ziua în care fiul ei cel mare a împlinit cinci ani. „La mulți ani, Vladiuc-Haiduc!! 5 anișori azi! Îți mulțumim!', a notat ea în mediul online.

Mirela este căsătorită cu Alexandru Vaida, director comercial la o companie de renume. Pentru că alături de soțul ei nu apare mai niciodată prezentatoarei TV compensează prin fotografii cu cei trei copii pe rețelele de socializare. Cei doi au o fetiță, Carla, și doi băieți – Vladimir și Tudor.

Soțul Mirelei Vaida stă departe de camerele de filmat

Acesta este director general la o companie şi călătoreşte destul de mult prin ţară.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta.

Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui.’, a spus Mirela Vaida EXCLUSIV pentru VIVA!.

Mirela Vaida, despre viața cu mulți copii

La un moment dat, în cadrul unui interviu, aceasta spunea ce înseamnă pentru ea o familie numeroasă.

„Eu mereu am zis că-mi doresc trei copii, chiar patru am zis la un moment dat. Acum că or fi trei, că or fi patru… O fi greu, dar unde cresc doi, crește și al treilea, unde cresc trei, crește și al patrulea. La primul e greu, la al doilea zici «cine m-a pus?», dar de la al treilea te relaxezi.

Al treilea crește singur, cred. Îl mai învață soră-sa prostii.La primul, dacă îmi cădea și se lovea la buziță și îi dădea sângele, lucru care este foarte frecvent la copii, cât plângeam, mă acuzam că-s mamă iresponsabilă!

Al doilea, săracul, dacă nu are la vânătăi și julituri… Pentru că nu poți să le controlezi și te relaxezi. De-aia spun tuturor să facă măcar doi copii, să se bucure de ei, că la primul toate sunt foarte panicate', spunea Mirela Vaida în trecut, potrivit Cancan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton