Cine este Silvia Mitrache, concurenta X Factor care a ridicat jurații în picioare. La 61 de ani, a făcut show total!

Publicat pe

Cine este Sivia Mitrache, concurenta X Factor. Silvia Mitrache este artista care, la 61 de ani nu doar că a avut o prestație de excepție, dar a reușit să ridice sala și juriul în picioare, făcând show total.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Sivia Mitrache, concurenta X Factor. Momentul în care Silvia Mitrache, concurenta X Factor, a pătruns pe scenă a fost unul puțin ciudat… Jurații au fost surprinși de apriția sexagenarei îmbrăcat într-o ținută mai potrivită pentru un show de cabaret, însă prestația ei fabuloasă i-a făcut să se ridice în picioare, să cânte și să danseze odată cu ea. Mai mult, Loredana, Delia, Ristei și Bănică au fost impresionați și de povestea de viață a concurentei, care, deși în România este necunoscută, a trăit toată viața din muzică și, la 61 de ani, continuă să o facă.

Ținuta ei curajoasă, cu o fustă scurtă care nu ascundea mare lucru și cu abdomenul la vedere i-a surprins pe jurați, care au așteptat cu nerăbdare momentul artistic propus de Silvia Mitrache, concurenta X Factor. Artista de 61 de ani a fost însă o surpriză totală, vocea ei puternică și energia cu care s-a mișcat pe scenă lăsându-i pe cei patru fără cuvinte.

Cine este Sivia Mitrache, concurenta X Factor

Cine este Sivia Mitrache, concurenta X Factor. Silvia Mitrache, concurenta X Factor care a făcut show total pe scenă, este originară din Craiova, însă este stabilită în Italia de 30 de ani. Artista le-a povestit juraților că, pe vremuri, a cântat cu nume mari ale muzicii autohtone, printre care Margareta Pâslaru, Mirabela Dauer sau Angela Similea, dar și pe scene internaționale, în Franța, Germania și Italia.

Cine este Silvia Mitrache, concurenta X Factor care a ridicat jurații în picioare. La 61 de ani, a făcut show total!Cine este Silvia Mitrache, concurenta X Factor care a ridicat jurații în picioare. La 61 de ani, a făcut show total!

Mai mult, concurenta a rememorat niște momente de dinainte de Revoluție, când, pe vremea când cânta într-un bar, i-a avut printre spectatori pe Ștefan Bănică și pe părinții săi. Din păcate, Juratul nu și-a amintit de ea, însă ulterior a fost extrem de încântat de prestația artistei, care a rupt scena în două.

Concurenta a primit 3 de DA de la jurați

Cine este Sivia Mitrache, concurenta X Factor. Minutele în care Silvia Mitrache, concurenta X Factor, a fost pe scenă au schimbat atmosfera, aceasta reușind să-i introducă în povestea ei pe totți jurații, care au cântat și au dansat la unison cu ea. La final, Silvia a primit 3 de Da și un răspuns negativ de la Florin Ristei, care, de altfel, și-a și motivat votul.

Citește și: Cum au ales Andra și Cătălin Măruță să-și educe copiii: „Nu credem în răsfăț. Spunem cu fermitate nu”. Se gândesc să facă un reality-show / EXCLUSIV

Citește și: Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea! Primele imagini cu Medana, femeia pentru care artistul și-a părăsit soția: 'Basmul nostru a început din mai 2019'

Citește și: Mihai de la 3 Sud Est, internat la Terapie Intensivă, cu COVID-19! Artistul are nevoie de tratament cu plasmă

Citește și: Scott Disick și Amelia Hamlin, cel mai nou cuplu de la Hollywood! Fostul soț al lui Kourtney Kardashian a bifat o nouă cucerire

Citește și: Daria Radionova l-a dat de gol pe Alex Bodi. Rusoaica a prezentat dovezile că afaceristul a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu ea

„Pentru că îmi doresc să aveți un parcurs singură, pentru că umpleți scena și cred că publicul a văzut chestia asta, și publicul m-a sfătuit să nu vă bag într-o combinație de grup, așa că eu o să vă dau un NU astă seară”.

Toți jurații au lăudat-o din plin pe concurentă, iar Delia s-a arătat complet cucerită de personalitatea și talentul Silviei

Doamna a fost forță, cometă. O apariție cu o poveste interesantă de viață și cu o voce penetrantă. Sper ca alte doamne de vârsta ei să ia un exemplu de la această femeie”, a concluzionat Delia.

Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter