Cine este Valentin Sanfira. A crescut în sărăcie: "Nu prea aveam pâine, doar de sărbători"

Publicat pe

Cine este Valentin Sanfira. Artistul a devenit unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară de la noi. A avut o copilărie dificilă, despre care povestește și acum cu emoție în glas. S-a îndrăgostit nebunește de o colegă de breaslă, Codruța Filip, cu care a format o familie foarte frumoasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

A pornit de jos și a muncit enorm ca să ajungă pe culmile succesului. Provine dintr-o familie care nu a avut posibilități financiare prea bune, însă asta l-a călit în viață și l-a ajutat mai târziu să aprecieze cu adevărat puterea banului. Acum se bucură de toate lucrurile frumoase pe care i le-a adus acest drum dificil.

Cine este Valentin Sanfira. A crescut în sărăcie: "Nu prea aveam pâine, doar de sărbători"Cine este Valentin Sanfira. A crescut în sărăcie: "Nu prea aveam pâine, doar de sărbători"

Cine este Valentin Sanfira

Valentin Sanfira este un artist de muzică populară, în vârstă de 32 de ani. A absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice „C-tin Brăiloiu' din Târgu Jiu, secția de canto popular, conform Kfetele. În urmă cu 14 ani, a câștigat un premiu important la Festivalul Național al Cântecului Popular „Mamaia 2008'. Aceel moment a reprezentat, de fapt, rampa lui de lansare.

Cine este Valentin Sanfira. Tot în anul 2008, a început să colaboreze cu ansamblul „Doina Gorjului”, având de atunci numeroase spectacole în toată țara. Are experiență și în televiziune. A fost prezentatorul unei emisiuni culinare și a apărut inclusiv în show-ul „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1, la fel ca soția lui, cântăreața Codruța Filip.

Citește și: Cine este Codruța Filip. Este căsătorită cu Valentin Sanfira

Citește și: Mihai Costea, alături de fiul lui la tăierea moțului. Ce au decis judecătorii în cazul de custodiei: „Sper să…”

Citește și: Valentin Sanfira și Codruța Filip și-au anulat nunta pentru a doua oară: „Nu ne interesează ce vorbește lumea”

Citește și: Mircea Badea a făcut accident de mașină înainte de emisiune: „E lovită, e înjunghiată”

A avut o copilărie marcată de sărăcie

Cine este Valentin Sanfira. Acum câștigă bani frumoși din muzică, dar și din aparițiile la TV, însă lucrurile nu au stat mereu așa. Mama lui s-a chinuit timp de mai bine de 10 ani să rămână însărcinată, folosind numeroase tratamente. Minunea s-a întâmplat în cele din urmă, dar familia lui Valentin era una cu posibilități financiare modeste.

Cine este Valentin Sanfira. Sunt un om sensibil şi încerc să povestesc foarte rar acest lucru. Când eram mic, mergeam desculţ. A fost foarte greu, mai ales că doar tata muncea şi ne trimitea bani. Nu aveam voie să spunem că nu putem.

Mama îmi dădea 5 lei pentru toată săptămâna, dar din aceştia trebuia să mai rămână. Eu îmi luăm seara câte o pâine şi mâncam câteodată. Dar din păcate nu prea aveam pâine noi, doar de sărbători', a declarat Valentin Sanfira, conform sursei citate anterior.

Cum a început povestea de iubire dintre Valentin Sanfira și Codruța Filip

Cine este Valentin Sanfira. Tineri, frumoși și talentați, cei doi cântăreți formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de artiști de la noi. Relația lor a început într-un mod mai puțin obișnuit. S-au cunoscut pe platourile de filmare de la Kanal D, iar artistul s-a îndrăgostit pe loc.

Însă, Codruța Filip l-a ținut pe jar o perioadă bună de timp înainte să accepte o relație cu el. În cele din urmă, iubirea a învins, așa că și-au unit destinele printr-o cununie civilă în anul 2020.

Cine este Valentin Sanfira. M-am dus la ea, i-am făcut complimente, s-a uitat la mine și mi-a zis că nu sunt sănătos. Apoi i-am scris pe Instagram și am ieșit împreună cam după o lună. Mi-a dat cu flit mult timp. Dar am scos-o la shaorma. Îmi place mult și d-aia mă însor, mi-am cam dorit lucrul asta pentru că am făcut cam toate nebuniile', a mai dezvăluit Valentin Sanfira, potrivit aceleiași surse.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter