Cine este Virgil Ianțu. Totul despre cariera și viața lui personală

Publicat pe

Cine este Virgil Ianțu. Are deja o carieră impresionantă în spate. Este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de la noi din țară și apare de mulți ani pe micile ecrane. A fost gazda unor show-uri celebre, precum Vrei să fii miliardar?, Copiii spun lucruri trăsnite și Te crezi mai deștept?. Pe lângă rolul de prezentator, este și un cântăreț foarte bun, apărând pe scenă într-o vreme alături de Ștefan Bănică Jr. Acesta este, de fapt, și cel care i-a dat porecla „Ianțu”, căci numele lui real din buletin este cu totul altul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Virgil Ianțu. A făcut parte din grupul de backing-vocals din trupa „The 50s', care îl acompania pe scenă pe Ștefan Bănică Jr. În urmă cu 22 de ani, a început și cariera lui în televiziune, iar acum a reușit să se păstreze în topul celor mai îndrăgiți oameni de televiziune din România. Și pe plan personal are parte de bucurii, căci are o relație frumoasă de mai mulți ani cu Roxana, iar din povestea lor de dragoste a venit pe lume și o fiică.

Cine este Virgil Ianțu. Totul despre cariera și viața lui personalăCine este Virgil Ianțu. Totul despre cariera și viața lui personală

Cine este Virgil Ianțu

Virgil Ianțu sau Virgil Gătăianțu, așa cum se numește în buletin, s-a născut în data de 20 februarie 1971, la Timișoara. Are 51 de ani și este zodia Pești. Are o relație cu Roxana Alexandru, dar nu sunt căsătoriți oficial. Fiica lor se numește Jasmina. Virgil mai are un frate, pe nume Florin Gătăianțu.

A absolvit cursurile Colegiului Național de Artă „Ion Vidu”, apoi a absolvit Universitatea Națională de Muzică București în anul 1995, conform Wiki. A făcut parte și din Corul Madrigal, a prezentat emisiuni radio, iar în anul 2000 apare la TV ca prezentator al emisiunii „Vrei să fii miliardar?”, care are un succes nebun la publicul din România.

Cine este Virgil Ianțu. Au urmat și alte proiecte importante precum „Copiii spun lucruri trăsnite”, „Megastar” și „Big Brother”.

Citește și: Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 17 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatorul Jasminei: „Pentru noi ești copilul perfect”

Citește și: Cum își împart Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău bunurile, după divorț: „Partaj nu se va face. Și-a luat banii și…'

Citește și: Andreea Raicu și Virgil Ianțu au o legătură apropiată de peste 15 ani.Totul a început în 2002. Iată imagini de atunci!

Citește și: Cine e femeia care se afla în mașina lui Culiță Sterp, în momentul accidentului din Cluj-Napoca

Care este numele lui din buletin

Cine este Virgil Ianțu. Puțină lume știe că numele lui real nu este Ianțu, ci aceasta este doar o poreclă pe care i-a dat-o Ștefan Bănică Jr. Însă, și-a asumat-o și chiar a înregistrat-o la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci).

Cine este Virgil Ianțu. „Ianțu este porecla pe care mi-a dat-o Ștefan Bănică, iar când am început să fac televiziune, în perioada premergătoare, cei de la marketing, producție, patronat, au constatat că am un nume greu de reținut și de citit.

În cele din urmă, am decis de comun acord să folosim porecla ca nume de scenă și așa am devenit Virgil Ianțu. Eu sunt Virgil Ianțu Gătăianțu (râde)! Singura diferență de atunci versus acum este că Ianțu a devenit marcă înregistrată', a declarat vedeta pentru ego.ro.

Cum a cerut-o de soție Virgil Ianțu pe iubita lui, Roxana

Cine este Virgil Ianțu. Se iubesc nespus, au împreună o fiică, dar însă nu au ajuns și în fața altarului. Cu toate acestea, sunt logodiți deja de mulți ani.

‘Ne iubim de 20 de ani, ne cunoaștem de 22. Am cerut-o demult, am cerut-o frumos. Am cerut-o într-un mod foarte inedit. În ziua în care s-a născut Iasmina (n.r fiica lor) i-am pregătit un săculeț la mânută în care era un inel și un bilețel în care Iasmina îi scria că tati e timid și vrea să fi soția lui și că fac eu lucrul ăsta pentru el. Și eram de față și a zis da’, a zis el pe YouTube.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter