Cine este Vlad Craioveanu. E căsătorit și are o fetiță

Publicat pe

Cine este Vlad Craioveanu. Cunoscutul om de radio și de televiziune din România a atras de la început atenția datorită frizurii lui speciale, de tip afro, la care a renunțat însă de ceva vreme încoace.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Are în spate o carieră impresionantă, atât în radio, cât și în televiziune. Cu o voce inconfundabilă, a devenit celebru și datorită podoabei capilare care atrăgea atenția oricui din prima clipă.

Cine este Vlad Craioveanu. E căsătorit și are o fetițăCine este Vlad Craioveanu. E căsătorit și are o fetiță

Cine este Vlad Craioveanu

Vlad Craioveanu s-a născut în data de 30 septembrie 1977, la București. Numele lui real, din buletin, este Țuluca Vlad. Are o greutate de 89 de kilograme și o înălțime de 1,90 m. Este căsătorit, dar partenera lui de viață se ține departe de ochii presei.

Cei doi s-au cunoscut când erau adolescenți, la ziua de naștere a unui prieten comun. Din căsnicia cu Alina a venit pe lume o fetiță, Thea.

Citește și: 24 de intrebari – Vlad Craioveanu

Citește și: Cât costă celebra rochie pe care Andreea Esca a purtat-o la Untold. E făcută de un designer român

Citește și: [INTERVIU] VLAD CRAIOVEANU, matinalul de la miezul nopţii

Citește și: Ce legătură are Gigi Becali cu nunta lui George Simion. Patronul FCSB, dar inedit pentru mire:„Ne va ajuta cu…'

Ce studii are omul de radio

Cine este Vlad Craioveanu. A urmat întâi cursurile Liceului Nicolae Bălcescu, actualul Carol I, apoi s-a transferat la Liceul Industrial nr. 7, actualul Matei Basarab, din cartierul Rovine, conform spuselor lui dintr-un interviu acordat pentru Adevărul.

„Dacă nu plecam eu, mă exmatriculau, că făceam o grămadă de tâmpenii. Şi câte poveşti nu sunt despre ce se întâmpla în Rovine în anii ăia! Norocul meu a fost anturajul familiei, care era opusul a ceea ce găseam la şcoală şi pe stradă, care mă echilibra. Aveau prieteni de la arhitecţi, la avocaţi şi pictori”, a povestit Vlad Craioveanu

Carieră impresionantă în radio și televiziune

Cine este Vlad Craioveanu. Primul lui job a fost ca realizator de programe la postul de radio PRO FM, acolo unde a lucrat din octombrie 1997 până în luna mai a anului 2005. Ulterior, s-a angajat ca realizator de programe la Radio Guerilla, iar aici a lucrat timp de opt ani. A urmat un alt job, la Radio 21, apoi a trecut în echipa Smart FM, în primăvara anului 2015, ca Radio Host.

A decis să dea o șansă proiectului Aleph News, lansat de Adrian Sârbu, așa că a decis să prezinte propria lui emisiune, dar nici aici nu a stat foarte multă vreme. Începând din vara anului 2021, Vlad Craioveanu este angajat al postului Digi FM, unde prezintă o emisiune între orele 14:00 și 17:00.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter