A pus piciorul în prag! Cine i-a salvat relația lui Ciprian Marica, după scandalul amoros de la Cluj. Un telefon a reușit să o împace imediat pe Ioana, mama copiilor lui

Publicat pe

După scandalul amoros petrecut la Cluj în vara anului trecut, care a devenit public recent, au ieșit la iveală detalii despre toată povestea. Iată cine i-a salvat lui Marica relația cu Ioana, mama copiilor săi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Recent, Ciprian Marica a fost protagonistul unor momente extrem de jenante, după ce a fost dat publicității un filmuleț în care era prins în flagrant delict, alături de o femeie măritată, chiar de către soțul acesteia, într-un hotel din Cluj. Și pentru ca lucrurile să fie și mai complicate, s-a aflat că cele două cupluri aveau o relație de prietenie…

Prietenia dintre Ciprian Marica și Florin Muntean, soțul încornorat, a dus la formarea unei amiciții și între partenerele lor, Ioana Marcu și Ana Muntean. Ironia sorții este că cele două femei s-au pozat împreună fix în hotelul de cinci stele cu pricina, de unde se vede că aveau o legătură apropiată.

Ciprian Marica și Ioana Marcu

Cristi și Adelina Chivu au liniștit apele în familia lui Marica

Deși nu este căsătorit cu acte, Ciprian Marica are doi copii cu iubita lui, Ioana Marcu – Ethan Ioan, acum în vârstă de doi ani, și Albert Andrei, în vârstă de patru ani. Iar asta a contat mult, cu siguranță, în înclinarea balanței, atunci când Ioana a decis să-i treacă cu vederea infidelitatea.

Chiar dacă mama copiilor săi nu l-a părăsit după ce s-a aflat tot incidentul, au existat zvonuri conform cărora Ciprian și Ioana s-ar fi certat puternic după acel episod. Conform wowbiz.ro, un rol important în împăcarea cuplului l-au avut Cristian Chivu, fostul căpitan al echipei naționale, și Adelina, soția lui, care sunt nașii băieților lui Ciprian și ai Ioanei.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu vila în care a locuit Cristina Țopescu, la patru luni de la moartea jurnalistei

Ei nu sunt numai prieteni buni, ci rude. Tocmai de aceea, atunci când a dat de necaz, Marica și-a sunat nașul și i-a cerut un sfat. Așa cum era normal, Cristi nu a fost de acord cu cele întâmplate, el este un familist convins. Însă, și el și Adelina au făcut-o pe Ioana să înțeleagă că oricine poate greși și că nu este cazul să distrugă o familie pentru asta. Ioana a revenit la sentimente mai bune după aceea, iar Marica pare să își fi băgat mințile în cap', au mărturisit apropiați ai cuplului, în exclusivitate pentru impact.ro.

A fost prins în flagrant de soțul încornorat!

La finele lunii trecute, Ziarul de Cluj a difuzat o înregistrare video, din august 2019, în care apar fostul internațional Ciprian Marica, care are o relație de cinci ani și doi copii cu Ioana Marcu, și Ana Muntean, o femeie măritată cu Florin Muntean, fiul fostului șef Transgaz.

Citește și: Mirela Vaida, adevărul din spatele fenomenului Vulpița: „E vorba despre povestea ei. Care a început cu o minciună și…” / INTERVIU

Filmarea este făcută chiar de soțul femeii, cel care a mers în fața camerei de hotel, știind sigur că Ciprian Marica se află acolo cu partenera lui de viață. Ciprian Marica a ieșit la bustul gol, acoperit doar de un prosop, și a încercat să poarte un dialog cu prietenul său, încercând să-l convingă să se îndepărteze de ușa camerei. Acesta a refuzat vehement și a cerut să iasă și soția… ceea ce s-a și întâmplat, după câteva minute bune.

Deși inițial nu a avut nicio reacție, fostul atacant și-a cerut scuze ulterior într-o postare pe Facebook.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter