Cine i-a însoţit pe covorul roşu pe nominalizaţii la Oscar, Ryan Gosling şi Dev Patel

Publicat pe

La gala premiilor Oscar din acest an, actorii Ryan Gosling şi Dev Patel au preferat să vină însoţiţi de figuri feminine din familie.

 

De-a lungul timpului vedetele au avut apariţii incediare pe covorul roşu alături de partenerii lor. La gala premiilor Oscar din acest an nimeni nu s-a lasat mai prejos, putem spune că aşteptările ne-au fost cu mult depăşite, vedetele făcând furori pe covorul roşu.

 

Nominalizat la categoria cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul din La La Land, Ryan Gosling a arătat impecabil pe covorul roşu. Actorul a fost însoţit la eveniment de sora sa, Mandi, care i-a ţinut locul iubitei sale, Eva Mendes. Sora mai mare a actorului a făcut furori la eveniment unde a furat privirile celor din jur şi chiar a reuşit să atragă atenţia mai mult decât fratele ei celebru. Aceasta a purtat o rochie aurie cu paiete, cu un decolteu în v care i-a lăsat la vedere bustul generos.

 

 

Un alt actor celebru, Dev Patel a fost însoţit la eveniment de mama sa, Anita Patel. Femeia nu a putut să-şi ascundă mândria că fiul ei a jucat roul principal în Lion, unul dintre filmele nominalizate în acest an la categoria cel mai bun film, la doar 26 de ani.

 

Actorul a devenit cunoscut în întreaga lume după rolul din Slumdog Millionaire', film care a câştigat în 2009, 8 premii Oscar.

 

Andreea Cirstescu, Foto: Hepta

 

Vezi si:

Detalii din culisele Premiilor OSCAR 2017

 

 

 

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă