Marina Voica trăiește o adevărată dramă, în izolare. Artista are 83 de ani și se descurcă destul de greu: „Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac și cum sunt”

Publicat pe

Una dintre cele mai iubite artiste de muzică ușoară, din România, locuiește singură, de mai bine de 15 ani. Aceasta s-a mutat la Breaza, iar acum se află în perioada de izolare. Interpreta a povestit că încearcă să se protejeze de coronavirus, însă nu are prea multe persoane în jurul ei, care să o ajute.

Marina Voica trăiește o adevărată dramă, în izolare. Artista are 83 de ani și se descurcă destul de greu: „Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac și cum sunt'Marina Voica trăiește o adevărată dramă, în izolare. Artista are 83 de ani și se descurcă destul de greu: „Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac și cum sunt'

Ea a mărturisit că de soarta ei se interesează Gabriel Dorobanțu, cel care îi este și bun prieten, de mai mulți ani.

„Noi, aici, la Breaza, nu avem nici un caz de coronavirus. E adevărat că este greu din punct de vedere psihologic, trebuie să stau cuminte în casă. Ies între orele 11.00 și 13.00, încerc să mă încadrez. Mă sui în mașină și merg peste tot, la farmacie, la supermarket, am plătit facturile. Nu avem încotro', a declarat Marina Voica, pentru Click!.

„Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac și cum sunt! Nici măcar de la primărie, de aici, că tot sunt cetățean de onoare. Puteau să mă întrebe dacă mă descurc. Singurul care a sunat a fost solistul Gabriel Dorobanțu, vecinul meu de la Cornu. „Dacă aveți nevoie de ceva vă aduc', mi-a spus el. Gabriel mă sună mereu când merge la Câmpina, la cumpărături. M-a mai căutat patroana restaurantului unde mâncam. Știți că eu nu gătesc și mâncam la restaurant, dar au închis. S-a oferit să vină să îmi aducă personal mâncare de la ei.

Mai am un părinte (preot – n.r.) care mă sună și mă protejează. Dar nu am vrut să-l expun. Acum comand mâncare la pachet. Au o pizza foarte bună aici. Unii nu ies deloc, fiecare are situația lui', a mai adăugat artista.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter