Cine o susține pe Claudia Pătrașcanu după ce s-a aflat de trădarea lui Gabi Bădălău. Sunt prietene de 22 de ani

Publicat pe

Claudia Pătrașcanu este susținută acum de o foate bună prietenă. Vedeta trece printr-o perioadă foarte grea de când a aflat de trădarea soțului ei, Gabi Bădălău. Se ține tare pentru copiii ei! 

Claudia Pătrașcanu a dat o fugă la mare zilele trecute pentru a se relaxa și pentru a fugi de ochii curioșilor. În urmă cu câteva săptămâni, ea a pus un mesaj dureros pe Facebook în care anunțat că soțul ei a trădat-o, a înșelat-o.

„După atata umilința,abuz emoțional,infidelități,lipsa de lângă cei mai minunati copii,jigniri,minciuni…… Renunț!Renunt la viața falsa și trista pe care am îndurat o intr un an,cât intr o suta! ! Vreau sa lupt,dar nu sunt singura ci cu Dumnezeu……. lupt pentru ce i mai curați și sinceri oameni din viața mea(copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atata timp cât Dzeu ne da sănătate,le putem face pe toate! M ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu soțul'……. și a vândut sufletul pentru nimic și nu i a pasat de nimeni și nimic,doar de cruzime! Noapte binecuvântata tuturor!”

Vedeta încearcă să își vindece rănile cu ajutorul copiilor, dar are aproape și o prietenă bună, pe Andreea Bănică.

” Andreea Bănică, îți multumesc pentru ca ne ești alături in cea mai delicata perioada! „, a scris Claudia în dreptul pozei cu Andreea de pe Instagram.

Cele două vedete se cunosc de 22 de ani. Pe 1 mai 1997, Julia Chelaru (43 de ani), Andreea Bănică (40 de ani) și Claudia Pătrășcanu (40 de ani) lansau primul album al formației Exotic, intitulat „Sexxy'. Trupa a fost creată după modelul trupei britanice Spice Girls de managerul Radu Groza, pe atunci director artistic la MediaPro Music și de producătorul muzical Costi Ioniță, scrie Click.

Cine o susține pe Claudia Pătrașcanu după ce s-a aflat de trădarea lui Gabi Bădălău. Sunt prietene de 22 de aniCine o susține pe Claudia Pătrașcanu după ce s-a aflat de trădarea lui Gabi Bădălău. Sunt prietene de 22 de ani

Gabi Bădălău, prima reacţie după ce Claudia Pătrăşcanu l-a acuzat de abuzuri şi infidelităţi: Cel mai josnic om…'

„Cel mai JOSNIC este acel om care în momentul în care se supără pe tine neagă faptele tale bune, îţi dezvăluie secretele, te vorbeşte de rău, uită tot ce ai făcut pentru el şi te descrie altora într-un fel lipsit de bun simţ.’, a scris Gabi Bădălău pe Instagram.

Pe contul său de socializare, fiul ministrului Economiei are şi o poză împreună cu soţia lui şi mesajul „#loveyou’ (nr. te iubesc), postată chiar înainte ca aceasta să dezvăluie lumii întregi ce mariaj de coşmar are.

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter