Cine sunt băieţii mamei de la Hollywood?

Publicat pe

Există câţiva bărbaţi celebri la Hollywood care au o relaţie special cu mamele lor, ceea ce nu este întotdeauna şi pe placul iubitelor. Unii apar cu mamele pe covorul roşu, la diverse gale, alţii aleargă la ele să le împărtăşească ultimele noutăţi din viaţa lor, în timp ce alţii îşi compară mereu iubitele cu mamele lor.

 

Justin Timberlake

Artistul a mărturisit că are o relaţie extrem de apropiată cu mama lui, iar el este fiul ideal. „Am trecut împreună peste numeroase încercâri şi te iubesc dincolo de cuvinte. Tot ceea ce sunt, tot ceea ce fac ţi se datorează ţie, mamă', a scris Justin pe Instagram când mama lui, Lyn Harless, a împlinit 54 de ani. Încă de la începutul carierei lui, mama l-a insoţit la cele mai importante gale. „Este cea mai buna prietenă a mea dintotdeauna', declara Justin pentru revista Rolling Stone. „Este tot timpul lângă mine, dar cred că este şi un motiv pentru care am probleme cu fetele: încerc să găsesc o fată perfectă precum mama mea, o bătălie pierdută de la bun început'. Din fericire, Justin s-a îndrăgostit de Jessica Biel în 2012, iar în scurt timp, cei doi vor deveni părinţi.

 

Leonardo DiCaprio

Actorul ajuns la 40 de ani are la activ numeroase relaţii, multe cu top modele celebre, însă nu reuşeşte să-şi întemeieze o familie. Leo este băiatul mamei, chiar dacă aceasta visează ca fiul ei să aibă într-o zi o soţie. Irmelin, mama lui DiCaprio a suferit enorm când fiul ei s-a despărţit în 2005 de Gisele Bundchen, ea crezând că cei doi era făcuţi unul pentru celălalt. De cealaltă parte, DiCaprio mărturiseşte ca nu ar fi fost nimic din ceea ce este astăzi fără suportul părinţilor săi, povestind cum mama i-a fost cel mai mare susţinător şi l-a dus începând cu 12 ani la toate audiţiile posibile. „Mama este centrul vieţii mele . A avea o femeie precum ea, puternică şi onestă cu mine, este ceea ce doresc şi ceea ce caut în fiecare femeie', a declarat actorul.

 

Chris Evans

Este atât de apropiat de mama lui, încât atunci când şi-a pierdut virginitatea i-a împărtăşit totutul mamei, deşi mai potrivit ar fi fost, poate, să se confeseze tatălui său. Acum, mama îi este cel mai mare fan şi îşi petrece mult timp pe Internet intrând în discuţii cu cei care nu scriu lucruri prea frumoase despre fiul ei.

 

Usher

Tatăl lui Usher şi-a parăsit familia pe când artistul era foarte mic, astfel încât acesta a fost crescut doar de mama. Relaţia lor s-a deteriot când Usher s-a îndrăgostit de Tameka Foster, iar în 2007 mama lui Usher, Jonetta Patton, refuza să participe la căsătoria fiului ei. Când mariajul cu Tameka, mama celor doi copii ai lui, s-a destrămat, Jonetta s-a întors în viaţa lui.

 

 

Ryan Gossling

Ryan Gossling este extrem de apropiat de mama lui şi în 2007, când a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din „Half Nelson', a paşit pe covorul roşu alături de mama lui. Părinţii lui au divorţat când Ryan era mic, astfel că acesta a fost crescut de mama şi de de sora lui, Mandi, ceea ce l-a făcut să spună că simte că uneori gândeşte precum o femeie.

 

Bradley Cooper

Actorul locuieşte cu mama lui la Los Angeles din 2011, an în care i-a murit tatăl. Aici locuia temorar şi top modelul Suki Waterhouse, atunci când venea la diverse audiţii, de care Bradley s-a despărţiţ însă la începutul anului. Contrar aşteptărilor, cele două se înţelegeau perfect şi nu acesta ar fi fost motivul rupturii, ci programul încărcat al celor doi.

 

Shia LaBeouf

Are o relaţie specială cu mama lui, o adevărată hippioată, declarând că acesta este cea mai sexy femeie. „Dacă aş putea să o întâlnesc pe mama mea şi să mă căsătoresc cu ea, aş face acest lucru. Dacă nu ar fi mama mea, aş ieşi cu ea, chiar dacă pare greu de înţeles.' Actorul a povestit cum a trăit înconjurat de prietenele hippioate ale mamei lui care se plimbau goale prin casă. „Era ciudat pentru mine să văd aceste imagini, dar mai ales pentru prietenii mei'. Crescut în mijlocul hippioţilor, Shia nu era străin nici de marijuana în copilărie pe care o fuma în vacanţe alături de părinţii lui.

 

Foto: Northfoto, Hepta

Cine sunt băieţii mamei de la Hollywood?Cine sunt băieţii mamei de la Hollywood?

 

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter