Cine sunt cei doi copii ai lui Cătălin Botezatu? Designerul se interesează de starea lor

Publicat pe

Cătălin Botezatu a recunoscut pentru prima oară că are doi copii cu două mame diferite. Creatorul de modă nu s-a mai ferit şi a scos adevărul la lumină. Iată cine ar fi cei doi copii ai acestuia!

Cătălin Botezatu a stârnit o dezbatere intensă în lumea mondenă după ce a mărturisit că este tatăl natural al unui tânăr de 20 de ani. Au apărut speculaţii că acesta ar fi modelul Andrei Iordache.

„Am aflat că sunt… tatăl unui băiat de… 20 de ani. Mă ocup de fiul meu din umbră şi mi-aş fi dorit să fi fost alături de el de la bun început, să contribui şi eu la educaţia sa. Din păcate, deocamdată, nu-mi pot asuma această responsabilitate şi nici nu mă pot lăuda că am făcut prea multe pentru el. De aceea, nu-mi permit să mă amestec în viaţa sa decât atunci când va fi momentul. Nu aş vrea să-i dau peste cap lumea pe care o ştie… fără mine. Viaţa va fi cea care va hotărî când şi cum ne vom spune adevărul.”, spunea acum ceva timp creatorul de modă pentru taifasuri.ro.

Despre cel de-al doilea copil a făcut puţine declaraţii însă.

Botezatu a spus că este vorba despre o adopţie la distanţă, pe care a făcut-o în urmă cu 12 ani. „Îi trimit bani şi întotdeauna îmi fac timp să îl văd când trec prin acea zonă, pentru că este vorba de Asia”, a spus el la emisiunea „Drept la ţintă”, de la Kanal D.

Cine sunt cei doi copii ai lui Cătălin Botezatu? Designerul se interesează de starea lorCine sunt cei doi copii ai lui Cătălin Botezatu? Designerul se interesează de starea lor

Cătălin Botezatu a confirmat că are doi copii

Cătălin Botezatu a fost foarte discret de-a lungul timpului atunci când venea vorba despre copiii săi. Evita subiectul şi întrebările despre aceştia. Iată că acum a confirmat că are doi copii făcuţi cu mame diferite!

Foto: Facebook, 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter