Cine sunt cele mai zgârcite vedete

Publicat pe

Au sute de milioane de dolari în conturi, însă unele dintre ele cer restul la restaurant, nu lasă bacșiș și își plătesc angajații cu salariul minim.

 

Tiger Woods

 

Potrivit prietenilor apropiați ai jucătorului de golf, citați de presa americană, Tiger e unul dintre cei mai zgârciți sportivi. Celebrul jucător de golf are o avere estimată la peste 500 de milioane de dolari, însă, cu toate astea, tabloidele au relatat un episod în care Tiger și-a cerut înapoi bacșișul de 5 dolari după ce și-a adus aminte că îi mai lăsase chelnerului respectiv bacșiș în ziua respectivă. „Ai nevoie de un ordin judecătoresc pentru a deschide portofelul lui Tiger', a declarat un prieten al jucătorului de golf pentru inquisitr.com

 

Justin Timberlake

Cântărețul deține un restaurant în New York și, conform mărturiilor unor foști angajați, Justin nu e un patron îndrăgit. Foștii angajați au povestit că artistul nu le oferea nici măcar salariul minim pe economie. În plus, erau nevoiți să lucreze ore suplimentare, fără a fi recompensați în vreun fel pentru ele. Timberlake a refuzat să comenteze acuzațiile foștilor angajați.

 

Hilary Swank

Actrița din „Million Dollar Baby' a cumpărat dintr-un magazin produse care valorau 99.50 de cenți și nu a plecat până nu a primit restul la bancnota de 100 de dolari cu care plătit.

 

Evangeline Lilly

Actrița a recunoscut că a vrut să economisească bani și a acceptat să continue să locuiască într-o casă infestată de mucegai. Și-a cumpărat o nouă locuință abia când s-a îmbolnăvit.

 

Liz Hurley

Menajera lui Hurley a declarat că actrița o plătea cu 2 euro pe oră, deși salariul minim în Marea Britanie era de 8 euro pe oră.

 

Foto: Hepta

 

Cine sunt cele mai zgârcite vedeteCine sunt cele mai zgârcite vedete

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter