Cine sunt concurenții care participă la prima semifinală Românii au Talent, sezonul 12. Declarațiile lor, înainte de concurs / EXCLUSIV

Publicat pe

Cine sunt concurenții care participă la prima semifinală Românii au Talent, sezonul 12. Emisiunea Românii au Talent se apropie cu pași repezi de final, dar nu înainte ca 24 de concurenți să treacă prin semifinală. În ediția de vineri, 13 mai 2022, 12 dintre aceștia vor da tot ce au mai bun pe scenă pentru a prinde un loc în marea finală, de pe 27 mai.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt concurenții care participă la prima semifinală Românii au Talent, sezonul 12. După 14 ediții de preselecții, sute de concurenți urcați pe scenă și multe talente descoperite, 24 de concurenți au ajuns în etapa semifinalelor. Acestea se vor desfășura în două ediții, prima dintre ele fiind difuzată astăzi, 13 mai 2022. 12 concurenți vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga un loc în marea finală, de pe 27 mai. Acestora li se vor alătura alți 5 săptămâna viitoare, dar și un alt concurent care va primi wild card de la cei patru jurați la finalul celei de-a doua semifinale.

Cei 12 concurenți care se vor prezenta în această seară pe scena Românii au Talent au oferit declarații EXCLUSIVE pentru VIVA! Iată ce a avut fiecare de spus, înainte de marea semifinală!

Cine sunt concurenții care participă la prima semifinală Românii au Talent, sezonul 12. Declarațiile lor, înainte de concurs / EXCLUSIVCine sunt concurenții care participă la prima semifinală Românii au Talent, sezonul 12. Declarațiile lor, înainte de concurs / EXCLUSIV

Concurenții care vor apărea astăzi pe micile ecrane sunt: Marius Mateș, Sandeep Kale, Ionela Marin, DJ Hugo Arthur, Zametheea, Elvis Asan, Alex Furman, Martina Meola, Gabriela Dincă, Alexandra Croitoru, Alex Dowis și Raisa Radu.

Citește și: Viața lui Mircea Solcanu, un lung șir de drame:’Tumoarea de la creier mi-a spart timpanul și…’

Citește și: Delia, despre abuzurile sexuale trăite în perioada liceului:„Profesorii de muzică le pipăiau efectiv pe sâni

Citește și: Ce procedură medicală a făcut Vlăduța Lupău, după operația de endometrioză, ca să rămână însărcinată:„Mulți medici amână să le comunice pacientelor…/ EXCLUSIV

Citește și: Cine e Jamala, câștigătoarea Eurovision 2016 din Ucraina, care s-a refugiat în România.A luat premiul cu o piesă despre război

Cine sunt concurenții care participă la prima semifinală Românii au Talent, sezonul 12.

Alex Furman: „Mama zice că sunt băiat bun'

Cine sunt concurenții care participă la prima semifinală Românii au Talent, sezonul 12. Astăzi, 12 concurenți vor face ravagii pe scena competiției Românii au Talent. Fiecare dintre ei este pregătit să convingă jurații, dar și publicul, că merită un loc în marea finală. Aceștia au spus, pe rând, două lucruri despre ei, pe care telespectatorii ar trebui să le cunoască.

„Mama zice că sunt un băiat bun. Nu am fost vreodată un „bad boy', consider că nu există astfel de
oameni, ci doar tineri care sunt debusolați și nu își știu calea pe care vor să o ia. Este doar perspectiva
celorlalți oameni din jurul lor. Doar prin simplul fapt că un copil este catalogat ca fiind rebel sau
obraznic, asta e eticheta pe care o primește și pe care el și-o asumă. Automat, el o să înceapă să facă
lucruri rele, pentru că este catalogat ca fiind un copil rău. Când am intrat în liceu, mama m-a rugat să fiu cuminte în primele două săptămâni, și asta am făcut. Am fost cuminte în primele două săptămâni, iar după profesorii au crezut că eu sunt foarte cuminte. Când am început să fiu mai natural, ei s-au speriat, dar eu acela eram de fapt. M-a fascinat faptul că perspectiva oamenilor poate să fie atât de diferită. Acesta este primul lucru'
, a început Alex Furman.

Alex Furman: „Am venit să pun STOP prejudecăților'

Acesta a ținut să menționeze și faptul că a venit în competiție pentru a opri prejudecățile. El este un spirit libertin, căruia îi place să se exprime prin culori și muzică veselă.

„Al doilea lucru este că am venit să spun „STOP' prejudecăților. Îmi place mult culoarea roz, îmi place să mă îmbrac foarte colorat, îmi place un anumit tip de muzică, care nu este masculin, și totuși am făcut armata, care a trecut prin mai multe chestii. Nu ar trebui să catalogăm lucrurile ca fiind de fete sau de băieți. Consider că fiecare este liber să facă ce vrea. Nu vreau să existe chestia aceasta că rozul este pentru fete și albastru pentru băieți. Nu vreau ca de acum în viitor să existe prejudecăți de genul: când se naște o fetiță să îi luăm jucării de fată, iar când se naște un băiețel să îi luăm mașinuțe… ar trebui să îi lăsăm liberi să aleagă ce le place să facă', a declarat el în exclusivitate pentru VIVA!

Cine sunt concurenții care participă la prima semifinală Românii au Talent, sezonul 12. Alexandra Croitoru: „Nu sunt așa cum mă cred unele persoane'

„Eu nu sunt așa cum mă cred unele persoane. Sunt o persoană bună care e acolo mereu pentru toți. Dacă am un copil, nu înseamnă că… s-a întâmplat pentru că am vrut. A fost o greșeală, dar din ea a ieșit ceva frumos. Mereu când greșești, înveți.', a declarat Alexandra Croitoru pentru VIVA!

Cine sunt concurenții care participă la prima semifinală Românii au Talent, sezonul 12. DJ HUGO: „

„Aș vrea să ajung să cânt la un festival. De ce nu? Simt că e unul dintre vârfurile unui DJ. Nu știu ce vine în viitor, ca să spui că te oprești undeva. Astăzi vrei să îți iei o mașină, peste 10 ani vrei să îți iei o mașină zburătoare, după apare o navetă spațială, vrei să te duci în spațiu, pe planete, în altă galaxie.', a declarat DJ HUGO.

Elvis Asan: „Sunt ambițios, nu mă las până nu ajung unde trebuie'

„Sunt ambițios, nu mă las până nu ajung unde trebuie, dovada este Românii au talent. Al doilea lucru pe care oamenii trebuie să îl cunoască este că îi iubesc și le mulțumesc. Despre mine… nu știu. Mi se pare că sunt ambițios, iar ceea ce fac, fac din dragoste pentru oamenii care mă ascultă.', ne-a spus concurentul.

Gabriela Dincă: „Muncesc foarte mult, sunt silitoare și am mai multe pasiuni'

„Muncesc foarte mult, sunt silitoare și am mai multe pasiuni. Prima este gimnastica. A doua este arta. La școală, la ora de artă, mă exprim prin artă și îmi place foarte mult. Compun texte pentru școală când primesc teme, fac suplimentar sau acasă, când mă plictisesc, scriu un text. Ultimul text l-am scris la școală pentru că ne pregătim pentru evaluarea națională și era despre alimente, nutriție.', a spus ea pentru VIVA!

Cine sunt concurenții care participă la prima semifinală Românii au Talent, sezonul 12. Ionela Marin: „Sunt o luptătoare'

„Sunt o luptătoare și îmi propun orice. Sunt ambițioasă și muncesc pentru toate aprecierile și pentru cine sunt eu', ne-a declarat Ionela Marin.

Cine sunt concurenții care participă la prima semifinală Românii au Talent, sezonul 12. Marius Mateș: „Sunt un tip foarte timid'

„Sunt un tip foarte timid, de aceea și dansez, aleg să mă exprim prin dans. Un alt lucru ar fi că îmi plac foarte mult animalele. Am un cățel și două pisici. De abia aștept să mă întorc acasă, să le văd și să mă joc cu ele', ne-a spus Marius Mateș.

Cine sunt concurenții care participă la prima semifinală Românii au Talent, sezonul 12. Martina Maeola: „Sunt un copil normal'

„Sunt un copil normal cu pasiunea de a cânta la pian. Mai îmi place să recit poezii, să spun frământări de limbă. Părinții mi-au arătat pentru prima dată frământările de limbă. Încă de mică le-am citit niște frământări de limbă dintr-o carte de a mea. De acolo au început să îmi placă și mie', a declarat Martina Maeola pentru VIVA!

Raisa Radu: „Sunt o fire sensibilă'

„Ar trebui să știe că sunt o fire sensibilă, dar o fire căreia îi place să trăiască cât mai bine, în stilul ei. Nu îmi place să fiu judecată, îmi place să fiu așa cum sunt eu', a declarat pentru VIVA! Raisa Radu.

Zametheea: „Îmi doresc foarte mult să contribui la îmbunătățirea sistemului de educație din România'

„Îmi doresc foarte mult să contribui la îmbunătățirea sistemului de educație din România. Îi invit pe toți cei care își doresc acest lucru să vină alături de mine la Atelierele Viziunea să lucrăm împreună pentru a găsi niște metode prin care, pentru început, paralel și alternativ față de sistemul din stat să găsim niște soluții complementare cu ceea ce se face momentan. Ulterior, să venim cu niște propuneri pertinente legate de cum s-ar putea schimba sistemul de educație înspre folosul oamenilor. De asemenea, la televiziune ne străduim să construim un spațiu, dar avem nevoie de foarte mult ajutor. Avem resurse, dar forța de muncă și dedicarea unui artist fac foarte mult diferența. Oricât de mulți bani ai avea sau oricât de multe resurse, ai nevoie de un suflet care din nimic să facă un lucru care să transmită energie. Aș vrea ca oamenii să știe că în continuare invit artiștii să vină să vadă ce facem acolo, să vină cu propuneri de proiecte, să facem treabă.', ne-a spus Zametheea.

Cine sunt concurenții care participă la prima semifinală Românii au Talent, sezonul 12. Sandeep Kale: „Vin dintr-o familie săracă'

„Un lucru ar fi faptul că vin dintr-o familie săracă și în ultimii 18 ani am muncit enorm de mult pentru a reuși să duc un stil de viață mai bun. Încă muncesc pentru acest lucru și nu regret nicio secundă. Un al doilea lucru ar fi că mi-am început cariera de artist de la 14 ani, când îmi făceam și coregrafiile. A fost dovada că nu există limită de vârstă când oamenii te susțin și-ți acceptă ideile.', ne-a spus, în exclusivitate, Sandeep Kale.

Cine sunt concurenții care participă la prima semifinală Românii au Talent, sezonul 12. Alex Dowis: „Îmi folosesc doar ochiul drept'

„Îmi folosesc doar ochiul drept, așa m-am născut! Deci nu mă pot bucura deloc de cinematografele care au 3D (râde) Îmi place să compun poezii și versuri pentru artiști în limba mea natală, cehă', ne-a spus, în exclusivitate, Alex Dowis.

Sursă foto: Comunicat de presă, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter