Cine sunt Gabriella Esposito si Antonio Conza, invitați speciali la MasterChef România. Sunt considerați ambasadorii pizzei moderne

.

Cine sunt Gabriella Esposito si Antonio Conza, invitați speciali la MasterChef România. Cei doi antreprenori italieni sunt considerați ambasadorii pizzei moderne și au adus în platoul Masterchef spiritul autentic al bucătăriei napoletane.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Concurenții MasterChef România au primit, în ediția de luni seară, vizita unor oaspeți excepționali: Gabriella Esposito și Antonio Conza, fondatorii celebrei Maturazioni Pizzeria din Italia. Cei doi antreprenori italieni au oferit o adevărată lecție de artă culinară italiană.

Gabriella Esposito – MasterChef Romania (1)Gabriella Esposito – MasterChef Romania (1)

Cine sunt Gabriella Esposito si Antonio Conza, care au apărut la Masterchef România

Gabriella Esposito și Antonio Conza, fondatorii celebrei Maturazioni Pizzeria din Italia, sunt considerați un simbol al inovației în gastronomia modernă italiană. Italienii au cucerit lumea prin modul în care au reușit să reinventeze conceptul de pizza.

După premii internaționale, pop-up-uri de succes în Grecia și Dubai și o comunitate uriașă în online, Gabriella și Antonio au împărtășit cu concurenții MasterChef România secretele unei pizza perfecte – de la frământare, la coacere, până la alegerea ingredientelor autentice.

„Un an de neuitat pentru Maturazioni Pizzeria, brandul fondat de Gabriella Esposito și Antonio Conza, care a revoluționat modul de a povesti pizza italiană în lume. După ce au cucerit Premiul „Comunicazione Moderna', au fost incluși printre cele mai bune 100 de pizzerii din Italia, grație 50 Top Pizza, au realizat evenimente pop-up de succes între Grecia și Dubai și au consolidat o viralitate socială record (peste jumătate de milion de urmăritori și 56 de milioane de vizualizări), Gabriella Esposito și Antonio Conza sunt oaspeți VIP ai celei de-a cincisprezecea ediții a MasterChef România„, a scris o publicație italiană pe Instagram despre Gabriella Esposito și Antonio Conza.

Citește și: De ce nu a vorbit Ilie Bolojan cu Sorin Grindeanu la festivitatea de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului: „Nu mi se pare normal'

Citește și: Oksana Ionașcu este însărcinată a șaptea oară, după ce a fost la un pas de divorț cu Cezar Ionașcu

Participarea la Masterchef România, un vis împlinit pentru Gabriella Esposito și Antonio Conza

Bazându-și succesul pe o experiență de un deceniu în industria food și pe o utilizare inteligentă a rețelelor de socializare, ei au transformat pizzeria lor, Maturazioni, din San Giuseppe Vesuviano (Napoli), într-un fenomen recunoscut la nivel internațional.

„A fost prima noastră experiență televizată într-un context atât de important ca MasterChef. Îl urmărim din Italia practic de la prima ediție și ne-a pasionat mereu foarte mult. Să fim acolo, de cealaltă parte, a fost suprarealist„, a declarat Gabriella.

La Masterchef România, Gabriella a fost adevărata protagonistă a serii, alături de soțul ei și maestru pizzar Antonio Conza. Împreună le-au dezvăluit concurenților secretele unui aluat perfect, de la preparare la coacere, până la alegerea celor mai autentice ingrediente.

În final, Gabriella și Antonio au preluat rolul de „judecători ai pizzei', decizând cine merita să treacă mai departe. Și, surprinzător, dar poate nu chiar atât de mult, femeile au dominat clasamentul – cu o singură excepție masculină printre cei mai buni pizzari. Rezultatul confirmă faptul că și în România „Pizza e Femeie!'.

„Nu ne imaginam o organizare atât de impunătoare în culise', povestesc ei. „A fost minunat să vedem atât de mulți oameni lucrând cu pasiune pentru un format care are o energie incredibilă. Am filmat totul foarte repede, fără întreruperi, dar cu mare entuziasm. Sperăm ca fanii noștri din Italia și din România să ne urmărească în această nouă aventură.'

Pizzeria Maturazioni este situată la poalele Vezuviului

Pizzeria Maturazioni, situată la poalele Vezuviului, este sanctuarul creațiilor lor. Modelul lor de afaceri îmbină excelența culinară cu o strategie de comunicare modernă. Antonio Conza este maestru Pizzaiolo, cel care se ocupă de inovația rețetelor și de calitatea produselor, fiind recunoscut pentru tehnicile sale de dospire și coacere.

Gabriella Esposito este starul rețelelor de socializare. Cu milioane de vizualizări, ea a transformat prezența online a pizzeriei într-un magnet de audiență.

De multe ori, este numită „prima femeie star pe social media din lumea pizza-ei” datorită carismei sale și a modului în care promovează nu doar produsul, ci și sloganul lor popular, „a pizz’ è femmn” (pizza e femeie).

Succesul lor nu se limitează doar la localul lor fizic. Datorită calității constante și vizibilității lor pe rețelele de socializare, Antonio și Gabriella au reușit să își extindă influența mult dincolo de granițele Italiei.

Ei călătoresc frecvent în întreaga lume (Dubai, Atena etc.) pentru evenimente pop-up, aducând pizza napoletană inovatoare pe piețele internaționale, și oferă consultanță pentru restaurante.

Abordarea lor, care pune accentul pe talent, identitate și comunicare modernă, le-a adus recunoaștere și premii, inclusiv menționarea în ghiduri culinare importante, precum Guida Campania Mangia e Bevi, și câștigarea unor distincții precum Premio Comunicazione Moderna.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Buton