Cine sunt noii arhitecți de la Visuri la cheie. Schimbările din sezonul 9

Publicat pe

Cine sunt noii arhitecți de la „Visuri la cheie”. Filmările pentru sezonul 9 „Visuri la cheie” au început deja, însă componența echipei a suferit unele schimbări. Iată cine sunt arhitecții care vor colabora cu Dragoș Bucur pentru împlinirea visurilor unor familii care sunt un exemplu pentru cei din jur!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt noii arhitecți de la „Visuri la cheie”. Dragoș Bucur a anunțat că filmările sezonului 9 al celebrei emisiuni „Visuri la cheie” au început deja. Noutatea este că echipa are acum o altă componență. Trei arhitecți se alătură celui mai faimos proiect de renovări: Mara Ciubotaru, Oana Boghiu și Andrei Samoil. Aceștia, alături de Dragoș Bucur, vor încerca să îndeplinească visurile unor oameni fără posibilități, care, la rândul lor, reprezintă un exemplu pentru comunitate.

Cine sunt noii arhitecți de la Visuri la cheie. Schimbările din sezonul 9Cine sunt noii arhitecți de la Visuri la cheie. Schimbările din sezonul 9

Cine sunt noii arhitecți de la „Visuri la cheie”. Mara Ciubotaru

Mara s-a alăturat echipei „Visuri la Cheie” cu energie și entuziasm. Este o fire sensibilă, iubește arta, scrie poezii și transpune emoție în fiecare amenajare pe care o face.

„Mă bucur să încep primăvara cu energie și inspirație pentru proiecte noi, iar anul acesta cu atât mai mult, fiindcă mă alătur echipei Visuri la cheie. Proiectul special pe care l-am făcut în toamnă în cadrul emisiunii a fost unul de suflet, așa că sunt entuziasmată să cunosc noile familii, să revăd echipa și să fac parte din ea, în noul sezon, pentru a crea experiențe memorabile împreună!', a zis Mara Ciubotaru.

Oana Boghiu: „Este o provocare nouă”

Oana, sora geamănă a Laurei Boghiu, a mai trăit experiența emisiunii alături de sora ei, în sezoanele trecute. Este o familistă convinsă și are o carieră solidă în domeniu. Oana mărturisește că, din această postură, emoțiile sunt diferite, însă.

„Cu toate că am fost de câteva ori la filmări cu Laura, emoțiile sunt diferite acum. Este o provocare nouă și mă bucur să fac parte din echipa Visuri la cheie și că alături de colegi o să ajutăm, cum putem mai bine, familiile pe care le vom cunoaște', a declarat Oana Boghiu.

Andrei Samoil s-a reîntors în echipă

Andrei Samoil le este cunoscut fanilor emisiunii din sezoanele 1 și 2, primele renovări beneficiind de expertiza sa.

„Mă bucur să mă reîntorc în echipa Visuri la Cheie și abia aștept să cunosc familiile pe care le vom ajuta anul acesta. În acest sezon, scopul meu este să arăt că se poate: Se poate să luptăm cu greutățile pe care viața ni le aruncă în cale, fără să renunțăm.

Se poate să reclădim după ce „construcțiile' noastre au fost distruse. Se poate să-i ajutăm pe cei care nu renunță și continuă să lupte. Se poate să ascultăm, să înțelegem și să ne adaptăm la nevoile celor din jurul nostru', a spus Andrei Samoil.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter