Cine sunt primele 4 echipe de la Asia Express sezonul 3. Vor pleca curând în aventură

Publicat pe

Curând va începe Asia Express sezonul trei! Confomr informațiilor apărute în presă, primele echipe s-au format deja și sunt pregătite să pornească în aventura ce se va difuza pe Antena 1.  

Dacă săptămâna trecută aflam că artista Nico împreună cu fiica ei Alexandra s-au înscris în competiția extremă, iată că acum au fost dezvăluite alte echipe. Sunt pregătiți să experimenteze lucruri noi, să cunoască civilizații diferite și să lupte pentru premiul cel mare.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, două dintre cele mai cunoscute prezențe din online-ul românesc, formează una dintre echipele din acest sezon. O altă echipă va fi formată din Alex Velea și Mario Fresh, iar din cea de-a treia echipă face parte celebrul make-up artist Alexandru Abagiu. Cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra, formează cea de-a patra pereche care intră în cursa pentru marele premiu, scrie ELLE.

Show-ul care promite aventura vieții pentru cuplurile de vedete participante va fi în noul sezon un maraton spectaculos prin Filipine, Taiwan și Japonia și va fi și de această dată prezentat de Gina Pistol.

Cine sunt primele 4 echipe de la Asia Express sezonul 3. Vor pleca curând în aventurăCine sunt primele 4 echipe de la Asia Express sezonul 3. Vor pleca curând în aventură

Citește și: Alina Ceușan, nuntă de poveste la Castelul Bánffy! Mireasa a schimbat trei rochii!

Adina Alberts, chirurg estetician, despre Alina Ceușan: 'Transformarea e remarcabilă'

Oase și-a îndeplinit visul cu premiul de la Asia Express. Și-a deschis o afacere în București

Imediat după ce a câștigat cel de-al doilea sezon al show-ului Asia Express, difuzat de Antena 1, Oase a declarat în repetate rânduri că va folosi premiul pentru a-și îndeplini visul, acela de a avea un bar.

După o vară întreagă în care a zugrăvit, a vopsit, a cărat saci de nisip și mobilier, a venit momentul să își vadă visul cu ochii. Kuma este numele barului pe care acesta l-a deschis zilele trecute în centrul capitalei.

Foto: Facebook 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter