Cine va moșteni averea colosală a lui Dan Petrescu, după ce au murit și soția cu fiul lui

Publicat pe

Cel mai bogat român, soția și fiul lui au murit în terifiantul accident aviatic care a avut loc, duminică, la Milano. Se pare că, averea miliardarului, în valoare de peste 1 miliard de dolari este Anca Surugiu, fosta asistentă a miliardarului, care acum îi era confidentă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Petrescu a fost, potrivit cancan un om foarte modest. Un împătimit al zborului, miliardarul era pilotul avionului care s-a prăbușit. Acum, că familia s-a stins din viață, toți se întreabă cine este persoana care moștenește averea colosală a lui Dan Petrescu.

Cine va moșteni averea colosală a lui Dan Petrescu. Anca Surugiu a fost asistenta miliardarului și confidenta lui.

Cine va moșteni averea colosală a lui Dan Petrescu, după ce au murit și soția cu fiul luiCine va moșteni averea colosală a lui Dan Petrescu, după ce au murit și soția cu fiul lui

Cine va moșteni averea colosală a lui Dan Petrescu. Anca Surugiu are un rol important în afacerile lui

Se pare că Anca Surugiu ar fi cea care va primi în administrare banii. Anca nu a fost doar asistenta afaceristului, ci și șefa tuturor firmelor lui.

Mai mult decât atât, Anca Surugiu controla și deținea datele offshore-urilor lui Dan Petrescu, mai scrie sursa amintită mai sus.

În ultima vreme asistenta îi devenise, între timp, și confidenta lui Dan Petrescu și avea împuternicire și acces la toate conturile acestuia.

Ulterior, Anca Surugiu a ajuns să dezvolte parteneriate cu afaceristul Dan Petrescu și cu Nicolae Ghinea, care este la fel de discret ca miliardarul decedat în tragedia aviatică din Milano.

Singura persoană rămasă în viață din familia lui Dan Petrescu este mama sa, în vârstă de 98 de ani.

Ce avere avea Dan Petrescu

Fstul tenismen Ion Ţiriac a susţinut de mai multe ori public faptul că Dan Petrescu este mai bogat decât el. „Dan Petrescu: avere de 1 miliard de euro. Asociat în afacerile familiei Ţiriac: Unicredit Ţiriac Bank, holdingul Rocar, plasamente imobiliare.

Bun prieten cu Adrian Sârbu şi cu alţi moguli. Rezident Monte Carlo, Av. Princesse Grace, Columbia Palace. Personaj discret, nu există fotografii cu el', scria o jurnalistă despre misteriosul român, în binecunoscuta listă a „Grupului de la Monaco'.

Cea mai mare parte a averii este obţinută din imobiliare întrucât omul de afaceri ar avea contracte pe zeci de ani cu unele dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri şi hypermarketuri care se află pe piaţa din România, respectiv Metro, Auchan, Carrefour, Real, Billa.

Omul de afaceri construia pe terenurile deţinute „halele' pe care ulterior le închiria pe zeci de ani companiilor menţionate. De asemenea, şi din blocurile de apartamente Dan Petrescu a făcut avere.

Soția și sigurul fiu au murit și ei duminică

Potrivit Corriere, pe lângă Dan Petrescu, 68 de ani, care s-ar fi aflat la manșa avionului, în urma accidentului a decedat soția acestuia, Dorotea Petrescu Balzat, în vârstă de 65 de ani, născută în România cu cetățenie franceză, și fiul lor de 30 de ani, Dan Ștefan Petrescu, născut la München și, de asemenea, cu dublă cetățenie.

Celelalte victime sunt Filippo Nascimbene, din Pavia, născut în 1988, manager la Milano în cadrul consultanței Start Hub, soția sa Claire Stephanie Caroline Alexandrescou, de aproape 34 de ani și fiul lor, Raphael, născut la Milano pe 16 ianuarie 2020.

Alături de ei a fost Miruna Anca Wanda Lozinschi, româncă, născută în 1956, mama lui Claire Stephanie Caroline și bunica lui Raphael.

Foto Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter